iPhone 11 verkopen?

iPhone 11 verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je iPhone 11 kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

iPhone 11 inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan iPhone 11 aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Verkopen van een Apple iPhone 11

Wil je je oude iPhone 11 verkopen? Of je nu wilt upgraden of er gewoon wat extra geld mee wilt ontvangen, er zijn een aantal winkels en online platforms waar je terecht kunt voor een snelle verkoop. Enkele van de populairste opties zijn eBay en Marktplaats. Deze sites bieden eenvoudig te gebruiken interfaces waarmee je snel je apparaat kunt aanbieden, een prijs kunt bepalen, en betaald kunt krijgen. Maar nog beter is het om bovenstaande platforms te proberen. Dan zie je vrij snel wat je ervoor zou kunnen krijgen. Met zoveel mogelijkheden om je iPhone 11 in een mum van tijd te verkopen, is het wellicht interessant om je oude toestel in te ruilen voor wat extra geld! Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met rondkijken en zie hoeveel je voor je gebruikte iPhone 11 kunt krijgen!

Geschiedenis iPhone 11

Apple's iPhone 11 is de nieuwste uitgave van het bedrijf, en het is een behoorlijk indrukwekkend stukje hardware. Hij heeft een nieuwe A13 Bionic chip waarvan Apple beweert dat het de snelste mobiele processor op de markt is, en hij heeft een dubbel camerasysteem dat ultra-groothoek fotografie ondersteunt. Bovendien is hij er in een hele reeks leuke kleuren, zoals paars en geel. Maar als je een telefoon zoekt met wat meer geschiedenis, dan kun je misschien beter kijken naar de iPhone 11 Pro. Dat model werd voor het eerst uitgebracht in september van 2019, en is daarmee een van de oudere iPhones op de markt. Maar hij heeft nog steeds veel te bieden, waaronder een drievoudig camerasysteem, een OLED beeldscherm, en ondersteuning voor snelladen. En natuurlijk is hij er in klassieke iPhone kleuren lijkend op Zilver, Space Gray, en Goud. Dus of je nu het nieuwste en nieuwste zoekt of iets met een beetje meer geschiedenis, er is een iPhone 11 model dat perfect voor je is.

Hoe werkt een iPhone 11 verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je iPhone 11 aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw iPhone 11. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je iPhone 11 verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een iPhone 11 kopen? Bekijk dan de refurbished iPhone 11 vergelijker.