PS3 verkopen?

PS3 verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je PS3 kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

PS3 inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan PS3 aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

PS3 en verkopen

Wil je je Playstation 3 verkopen en wat extra geld ontvangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu je oude PS3 spelcomputer of je spellen kwijt wilt, wij bieden een gemakkelijke en handige manier om een goede prijs voor je spelmateriaal te krijgen. Ga gewoon naar onze website en bekijk onze lijst van deelnemende winkels in je omgeving. Van elektronicawinkels tot winkels voor videospelletjes, er is vast en zeker een verkoper die bij je past. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog en begin wat extra geld te ontvangen!

Over de Playstation 3

De Playstation 3, of PS3 zoals hij gewoonlijk genoemd wordt, is een videospelconsole voor thuisgebruik die in 2006 door Sony werd uitgebracht. Het is de opvolger van de Playstation 2 (PS2) en concurreert met Microsofts Xbox 360 en Nintendo's Wii. De PS3 was een van de meest verwachte spelcomputers van zijn generatie en heeft een aantal indrukwekkende hardware, waaronder een cellphone-achtige processor en de mogelijkheid om high-definition video uit te voeren. De spelcomputer is ook achterwaarts compatibel met PS2 spellen, wat betekent dat je je oude favorieten op je nieuwe spelcomputer kunt spelen. Hoewel de PS3 een wat moeizame start kende door zijn hoge prijskaartje en gebrek aan exclusieve spellen, vond hij uiteindelijk zijn draai en werd een van de populairste spelconsoles op de markt. Als je op zoek bent naar een geweldige spelervaring, kijk dan eens naar de Playstation 3. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Hoe werkt een PS3 verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je PS3 aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw PS3. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je PS3 verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een PS3 kopen? Bekijk dan de refurbished PS3 vergelijker.