Refurbished Apple iPad: van Mini tot Air of Pro

In 2010 bracht techgigant Apple de iPad op de markt. De tablet werd een ongekend succes en wordt hedendaags zowel privé als zakelijk door veel mensen gebruikt. Door de jaren heen zijn er diverse varianten van de iPad op de markt gebracht. Naast de ‘normale’ iPads heeft Apple de iPad air, iPad pro en iPad mini uitgegeven. Jarenlang is de iPad de bestverkochte tablet wereldwijd. Hiermee laat het concurrenten als Samsung, Microsoft en Google (ver) achter zich. Mensen kiezen massaal voor de iPad vanwege de vele voordelen.

Refurbished Tablet - iPad

Refurbished iPads Overzicht – van Apple iPad Air tot iPad Pro & Mini

Filter op: iPad Pro | iPad Air | iPad Mini | accesoires: Apple PencilWaar koop je refurbished iPads?

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, tablets die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPads als Android tablets zoals de Samsung Galaxy S23.
  • Rebuy: Heeft een groot aanbod refurbished tablets, zoals de iPad, Samsung Tabs, etc.

Waarom zou je voor de iPad moeten kiezen

De iPad kent diverse voordelen ten opzichte van andere tablets. Zoals benoemd is de software daarbij één van de grootste voordelen. De iPad is meer dan alleen een apparaat voor persoonlijke entertainment zoals films kijken en muziek luisteren. De veelzijdigheid van het apparaat zorgt ervoor dat er op de tablet ook muziek kan worden gemaakt (bijvoorbeeld met het pakket Garageband van Apple) en films kunnen worden gemaakt/bewerkt. Ook voor games is de iPad een uiterst geschikte tablet. Het aanbod aan games in de app store is groot. Als laatst is de iPad een uiterst geschikt apparaat wanneer je meerdere apparaten van Apple in je bezit hebt. Met iCloud beheer je eenvoudig bestanden tussen de verschillende Apple apparaten. Bovendien stream je met Apple TV je iPad beeldscherm rechtstreeks naar je televisie. Genoeg redenen om voor de iPad te kiezen dus.

Waarom kiezen voor een refurbished iPad?

De vele voordelen die de iPad te bieden heeft ten opzichte van de concurrenten zorgt er ook voor dat er een nadeel kleeft aan deze tablet: het prijskaartje. De prijzen van de iPad liggen gemiddeld hoger dan die van concurrerende tablets. Hoewel je voor deze hoge prijs een top product krijgt, kan het voor veel mensen iets te veel van het goede zijn. Een refurbished iPad is dan een mooie uitkomst. Je betaalt minder dan bij een nieuwe iPad maar krijgt toch een goed apparaat. Wanneer je kiest voor een refurbished Apple iPad krijg je een apparaat dat al eens gebruikt is, maar vervolgens wel door technici weer als nieuw is gemaakt. Met een refurbished Apple iPad draag je bij aan duurzaamheid maar krijg je toch een mooie tablet.

Refurbished iPad Air

De iPad Air is één van de tablets die Apple vrij recent op de markt heeft gebracht. Ten opzichte van een ‘gewone’ iPad biedt de Air een aantal voordelen. De Air heeft een scherm van 10.5 inch en is daarmee net iets groter dan de gewone iPad. De tablet is verkrijgbaar met een opslag vanaf 64gb en is sneller dan de gewone iPad. Het nadeel van deze tablet is het prijskaartje. Echter, een refurbished model is zeer interessant.

Refurbished iPad Pro

In september 2015 presenteerde Apple de iPad Pro. Het meest herkenbare aan de Pro is het grotere scherm ten opzichte van de gewone iPad. De Pro is zeer geliefd onder tekenaars vanwege het grote scherm, maar ook het kijken van films is met deze tablet prettig. De Pro is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Het 11 inch model en het 12.9 inch model. De prijs van de Pro ligt echter wel een stuk hoger dan die van een normale iPad. Kies je echter voor een refurbished model, dan is het een stuk interessanter om te gaan voor deze iPad.

Refurbished iPad Mini

In 2012 kondigde Apple de iPad mini aan. De Mini is een kleinere variant in de reeks van iPads die Apple op de markt bracht. De Mini heeft een kleiner scherm en dit biedt veel voordelen. De iPad heeft het formaat van een kleine agenda, dus het zal je niet verwonderen dat deze iPad vaak als agenda gebruikt wordt. Deze iPad is -zoals Apple het zelf noemt- het ideale maatje voor onderweg. Het prijskaartje is echter een voordeel. Een refurbished Mini hoeft niet duur te zijn.

Kies jij voor een refurbished iPad?

Dat kiezen voor een refurbished tablet een goed idee is staat als een paal boven water. Wie wil er immers niet een nieuwe iPad voor een stuk minder geld? Let’s go refurbished!