Refurbished PC – vind jouw ideale computer

Refurbished PCs, Computers en en Desktops Overzicht

Hier vind je de beste refurbished pc aanbiedingen. In sommige gevallen kan het zijn dat deze lijst leeg is. In dat geval kun je bij de webwinkels hierboven hun aanbiedingen checken. Wij vergelijken ook refurbished monitors.Soorten computers

Al in de beginjaren van het bedrijf introduceerde Apple een desktop waarbij de hardware en de display met elkaar waren gecombineerd.

Daar waar andere aanbieders nog losse PCs verkochten.

Zowel PCs als iMacs worden dagelijks nog veel verkocht. Alleen kan de prijs soms hoog zijn.

In zulke gevallen kun je kiezen voor een refurbished desktop. Dat is een computer die gebruikt is, maar door een technicus gecontroleerd en gereviseerd is.

Over Refurbished PC’s en hun kwaliteit

Op zoek naar een goede deal voor een opgeknapte PC? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ons hulpmiddel om producten te vergelijken helpt je de perfecte PC voor je behoeften te vinden. Van Dell tot Lenovo, we hebben alles voor je.

Kijk wel goed naar de garantie en reviews voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voor je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished PC vindt voor je behoeften.

Refurbished PC

Aanbieders van refurbished PC’s en computers

  • Coolblue verkoopt PC’s van allerlei merken zoals Apple, Dell, Lenovo en meer als zogenaamde tweedekansjes.
  • YourMacStore: YourMacStore verkoopt ook refurbished iMacs en Mac Pro’s. De refurbished iPhones van YourMacStore (aanbieder Renewd) komen als beste uit de test van de Consumentenbond.
  • Rebuy verkoopt refurbished Apple computers