Refurbished Apple Watch – diverse aanbieders

In september 2014 presenteerde Apple haar eerst smartwatch: de Apple Watch. De afgelopen jaren heeft Apple de smartwatch behoorlijk ontwikkeld, waardoor de Apple Watch de meest populaire smartwatch is van dit moment. De functionaliteiten op de Apple Watch worden steeds uitgebreider waardoor steeds meer mensen de smartwatch verkiezen boven alternatieven. De Apple Watch wordt geconfigureerd en gebruikt met een iPhone. Het is mogelijk om een Apple Watch te configureren vanaf de iPhone 5 (mogelijk geldt dit niet voor nieuwere Apple Watch modellen).

Refurbished Apple Watch

Refurbished Apple Watch product Overzicht – vergelijk direct

Filter op: Apple Watch SE | Apple Watch 7 | Apple Watch 6 | Apple Watch 5 | Apple Watch 4 | Apple Watch 3Functionaliteiten op de Apple Watch

Er zijn diverse functionaliteiten die de Apple Watch tot een aantrekkelijke smartwatch maken. Zeker met de nieuwste generatie Apple Watch horloges heb je veel functies tot je beschikking. Er bestaat bijvoorbeeld een mogelijkheid om je hartritme te detecteren met de ECG functionaliteit. Hierdoor komen eventuele hartritmestoornissen aan het licht. Ook kan er met de Apple Watch betaald worden. Dit gebeurt met de Apple Pay technologie. Voor sportievelingen biedt Apple de work-out app, en verder zijn er integraties met agenda, mail en herinneringen in te stellen. Een andere handige functie van de Apple Watch is de mogelijkheid om je camera te besturen.

Apple Watch versus Samsung Galaxy Watch

Een andere populaire smartwatch is de Samsung Galaxy Watch. De Samsung Galaxy Watch is goedkoper dan de Apple Watch, maar beide apparaten zijn dan ook lastig met elkaar te vergelijken. Hoewel de batterij van de Galaxy Watch een stuk langer mee gaat (4 dagen ten opzichte van de maximaal 18 uur bij een Apple Watch), heeft het apparaat minder functionaliteiten. Bovendien beschikt de Apple Watch over een beter scherm en meer opslagruimte. De fitness functionaliteiten van de Apple Watch zijn uitgebreider, en ook is het niet mogelijk om een ECG te maken op de Galaxy Watch. Er kan gesteld worden dat een Galaxy Watch een betere keus is voor Android gebruikers, terwijl een Apple Watch een betere keus is voor Apple gebruikers.

Waar koop ik refurbished Apple Watches?

Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Dit lijstje wordt binnenkort uitgebreider gemaakt, maar momenteel zijn dit de bekendste aanbieders van refurbished elektronica:

  • Coolblue (Zoek op de ‘tweedekansjes’; heeft een groot refurbished aanbod, ook de Apple Watch)
  • In bovenstaand overzicht tonen wij ook Apple Watches van meer aanbieders

Over Apple

Apple is een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld en verkoopt de Macbook, iPhone, iPad, Apple Watch en meer. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan Apple en bieden slechts een overzicht van aanbieders die refurbished Apple Watches verkopen.

Refurbished Apple Watch

Een refurbished Apple Watch is een smartwatch die eerder in gebruik is geweest en (meestal) voor verkoop op verschillende punten geïnspecteerd is. Eventueel zijn onderdelen vervangen. Let altijd zelf goed op de reviews van de aanbieders, aangezien er verschillen zijn in kwaliteit van de aanbieders en producten.