Refurbished Apple Watch 5 kopen

Op zoek naar een refurbished Apple Watch 5? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 40 mm Roze tot 44 mm Spacegrijs.

Refurbished / Tweedekans Apple Watch 5 vergelijken

Bekijk alle Apple Watch toestellen

We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse Apple Watch 5 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Apple Watch 5?

Refurbished producten, zoals een refurbished Apple Watch 5, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Apple Watch 5 en de kwaliteit

Gerenoveerde Apple Watch 5 – van 40 mm Roze tot 44 mm Space grijs

De Apple Watch 5 is de nieuwste en beste smartwatch van Apple. Hij is er in twee maten – 40 mm en 44 mm – en in allerlei kleuren, waaronder roze, ruimtegrijs en goud. Je kunt op eBay geweldige aanbiedingen vinden voor gereviseerde Apple Watch 5 modellen.

Als je een gereviseerde Apple Watch 5 overweegt, is het belangrijk de garantie en de recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aanschaf overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het is de moeite waard om voor aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

Met een beetje onderzoek kun je een goede deal vinden voor een smartwatch van hoge kwaliteit die je nog vele jaren van dienst zal zijn.