Refurbished Apple iPhone: iPhone 11, XS, XR, X, 8 en meer

Sinds de introductie van de iPhone in 2007 heeft Apple een enorm marktaandeel weten te veroveren in de smartphone wereld. De iPhone is inmiddels één van de meestgebruikte smartphones. Zowel zakelijk als persoonlijk gebruiken mensen de iPhone omdat het gewoon een erg prettig toestel is. Wij vergelijken refurbished iPhones zoals de iPhone 8, X, XR, XS en 11, maar ook budget modellen zoals de iPhone SE en SE 2.

refurbished Apple iPhone 6

Vergelijk alle refurbished Apple iPhones – van 14 en 15 tot XS en XR

iPhone met abonnement
De iPhone wordt gewaardeerd om zijn krachtige interface. De smartphone heeft een hoog gebruikersgemak en de batterij is van goede kwaliteit. Daarnaast biedt Apple een fijne app store met duizenden apps en games. Met de snelheid van de nieuwere iPhones kunnen vrijwel alle games gespeeld worden.

Het grootste nadeel wat consumenten aan producten van Apple ervaren is de prijs. iPhones zijn prijzige toestellen en daarom kiezen veel mensen voor alternatieve smartphones. Dit is jammer, want tegenwoordig worden er ook refurbished toestellen aangeboden. Dit houdt in dat de smartphones weliswaar gebruikt zijn, maar daarna zijn nagekeken door technische experts die het toestel weer als nieuw hebben gemaakt. Refurbished toestellen worden voor een sterk gereduceerde prijs verkocht.

Refurbished iPhone 8

De iPhone 8 werd in 2017 geïntroduceerd. Hoewel de iPhone 8 lijkt op de iPhone 7 zitten er toch een aantal voordelen aan de nieuwere versie. De processor van de iPhone 8 is net wat beter dan die van zijn voorganger. Apple heeft gekozen voor een A11-chipset, terwijl die in de iPhone 7 nog een A10-chipset was. Hierdoor is de iPhone een stuk sneller dan zijn voorganger. De A11-chipset zorgt er ook voor dat het toestel een stukje zuiniger is. Hierdoor gaat de batterij wat langer mee. Ook is de iPhone 8 te verkrijgen vanaf 64gb, terwijl dit bij zijn voorganger nog vanaf 32gb was.

Refurbished iPhone X

Naast de iPhone 8 bracht Apple in 2017 ook de eerste iPhone zonder home knop uit. Het was de iPhone X. De iPhone X is het duurdere broertje van de iPhone 8. De iPhone X heeft vanwege het weglaten van de home knop een groter scherm. Dit scherm is ook nog eens een oled-scherm, terwijl de iPhone 8 een lcd-scherm heeft. Beide toestellen beschikken over een A11-chipset, al heeft de iPhone X wel wat meer werkgeheugen. Verder biedt de iPhone X een sterk verbeterde camera en accuduur ten opzichte van de iPhone 8.

Refurbished iPhone XR

Een jaar nadat de iPhone X werd geïntroduceerd bracht Apple de iPhone XR op de markt. De iPhone XR heeft een iets minder scherm dan de iPhone X, een bredere rand en is de iPhone XR zwaarder dan de iPhone X. Het grote voordeel is dan weer de prijs. De iPhone XR is het goedkopere broertje van de iPhone X en daardoor als refurbished toestel zeer aantrekkelijk.

Refurbished iPhone 11

Na het succes van de iPhone X bracht Apple de iPhone 11 op de markt. Deze heeft ten opzichte van de iPhone X een aantal voordelen. Zo beschikt de iPhone 11 over een nieuwe A13-chipset, waarmee het toestel sneller en zuiniger is dan de iPhone 10. Een andere verbetering zit in het scherm. De iPhone 11 beschikt over een LCD “Liquid Retina’ scherm, terwijl de iPhone X nog beschikte over een oled-scherm. Een upgrade naar de iPhone 11 kan (zeker wanneer u voor refurbished kiest) zeer interessant zijn.

Waar koop je een refurbished iPhone?

Er zijn verschillende manieren hoe je een refurbished model kunt aanschaffen. Vroeger was het alleen de mogelijkheid om via computernerds via Marktplaats een refurbished model te kopen, nu zijn er veel meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement afsluiten met een refurbished Iphone of refurbished Samsung. Verschillende providers bieden refurbished toestellen aan tegen een lage maandelijkse bedrag in combinatie met een abonnement. Op deze manier kun je de nieuwste modellen als een refurbished iPhone 7, 8, X of XS of Samsung Galaxy S8, S9 of S10 of Oneplus Five of Moto G op een voordelige manier aanschaffen inclusief een abonnement. Daarnaast zijn er ook bekende inkoop en verkoop winkels die oude toestellen inkopen, refurbishen en daarna weer verkopen voor een voordelige prijs.

Wil jij ook het nieuwste toestel, maar vind je de prijzen te duur voor deze mobiele telefoons? Kies dan voor de refurbished modellen. Dan heb je de nieuwste smartphones, maar een stuk voordeliger inclusief garantie. Vind refurbished modellen in elektronicazaken, bij providers of bij inkoop en verkoopwinkels.

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, toestellen die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPhones als Android telefoons zoals de Samsung Galaxy S9 of S23.
  • Rebuy: verkoopt refurbished iPhones. Zoals de iPhone 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8, X en XS en meer!
  • Bol.com: heeft aan groot aanbod van diverse refurbished telefoons en smartphoens. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy’s.
  • FixjeiPhone (Aanbieder van Refurbished Apple producten. Van iPhone XR tot iPad)