Refurbished iPhone 7: revolutionair toestel

In 2016 bracht Apple de iPhone 7 op de markt. Het toestel was in meerdere opzichten een revolutionair geval. Het ontwerp van de Apple iPhone 7 was namelijk anders dan die van de voorgaande modellen. Daarbij bracht Apple diverse functies op het toestel aan die tot dusver nog nooit gebruikt waren door het bedrijf. Nog steeds gebruiken veel mensen de Apple iPhone 7. Het toestel is bovendien -zeker refurbished- voor een lage prijs te verkrijgen. Vergelijk hier de beste refurbished iPhone 7 prijzen.

Refurbished iPhone 7

Vergelijk Refurbished iPhone 7 toestellen

Bekijk ook de iPhone 7 PlusRefurbished iPhone 7 shops

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, toestellen die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPhones als Android telefoons zoals de Samsung Galaxy S9 of S10.
  • Wehkamp: verkoopt refurbished iPhones van de reseller Forza Refurbished.
  • Rebuy: verkoopt refurbished iPhones. Zoals de iPhone 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8, X en XS en natuurlijk de 11!
  • Bol.com: heeft aan groot aanbod van diverse refurbished telefoons en smartphoens. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy’s.
  • FixjeiPhone (Aanbieder van Refurbished Apple producten. Van iPhone 11 tot iPad)

Prettig toestel in diverse kleuren

De Apple iPhone 7 is verkrijgbaar in zwart, zilver, goud of rosé goud. de opslag capaciteit van de toestellen bedragen 32 gb 128 gb 256 gb. De Apple iPhone 7 beschikt net zoals de voorganger over Touch ID. Dit betekent dat de telefoon gemakkelijk kan worden unlocked met behulp van de vingerprint. Je plaats daarvoor de vinger op de home button en automatisch kom je in het hoofdmenu van toestel. 

Geen 3.5 mm-audio-uitgang

De Apple iPhone 7 beschikt als eerste toestel niet meer over een 3.5mm-audio-uitgang. Dat zal voor veel mensen wennen zijn. Je kan namelijk niet eenvoudig meer je gebruikelijke koptelefoon bedraad op het toestel aansluiten. Gelukkig beschikken de meeste koptelefoons van dit moment ook over bluetooth, waardoor je alsnog muziek kan luisteren. Heb je geen koptelefoon met bluetooth? Geen zorgen. Bij het toestel worden namelijk ook de standaard Apple oordoppen bijgeleverd die je gewoon in kan pluggen.

Voor het eerst waterbestendig

Waarom de Apple iPhone 7 ook revolutionair is is vanwege de waterbestendigheid. De Apple iPhone 7 beschikt over technologie waardoor een iPhone 7 het maximaal 30 minuten volhoudt op een diepte van 1 meter.

De plus variant of de gewone iPhone 7?

Naast de normale iPhone 7 heeft Apple tegelijkertijd de iPhone 7 Plus op de markt. Net zoals we kennen van de voorgangers weten we dat de iPhone 7 Plus een iets groter model is dan de normale iPhone 7. Heeft het toestel dan nog meer voordelen? Ja. De iPhone 7 Plus heeft namelijk een betere camera dan de gewone iPhone 7. Je schiet met de iPhone 7 Plus net wat betere foto’s en video’s dan dat je met het normale toestel doet. Wil je echter toch een compacter model en hecht je niet veel waarde aan de camera? Dan volstaat de iPhone 7 prima.

Een vernieuwde home button

Het meest revolutionaire aan de iPhone 7 is misschien wel de home button. In tegenstelling tot zijn voorgangers is deze knop namelijk niet meer in te drukken. In plaats daarvan is het een touch knop waar je niet meer fysiek op klikt. 

Refurbished iPhone 7: kwaliteit en garantie voor een lage prijs

Maar waarom zou je nou voor een refurbished toestel gaan? De belangrijkste reden is toch de lage prijs. In combinatie met het feit dat een refurbished toestel nagenoeg nieuw is, is het zeer verstandig om te kiezen voor een dergelijk toestel. Refurbished houdt namelijk in dat het toestel accuraat na is gekeken door de verkopende partij.