Refurbished Witgoed online kopen – wasmachines, koelkasten, vaatwassers & meer

Refurbished / Tweedekans witgoed

Filter op: Wasmachines | Koelkasten | Wasdrogers | Vaatwassersrefurbished witgoed: koelkasten, wasmachines, vaatwassers online kopenHet aanschaffen van witgoed is altijd een behoorlijke investering. Het aanschaffen van een koelkast, wasmachine, wasdroger of vriezer zijn van de aankopen die je wel in huis moet hebben, maar de kosten zijn altijd even schrikken. Dus wanneer je op je witgoed wilt besparen is refurbished witgoed een perfectie optie. Wat is refurbished witgoed precies, wat zijn de voordelen ervan en waar en wat kun je gerefurbished kopen?

Tweedehands is tweedekans

Refurbished witgoed is witgoed met een tweede leven (zie ‘wat is refurbished’). Refurbished betekent niet alleen dat het tweedehands is, maar ook dat het product helemaal gecontroleerd, schoongemaakt en gerenoveerd is. Je krijgt als het ware een witgoedproduct met een gebruikte buitenkant en een nieuwe binnenkant. Doordat een refurbished product niet meer nieuw is zijn de prijzen voor deze producten ook een stuk voordeliger. Op deze manier kun je veel voordeliger witgoed aanschaffen.

De voordelen van refurbished

Naast de prijsvoordelen zijn er nog meer voordelen aan het aanschaffen van bijvoorbeeld een refurbished koelkast of refurbished wasmachine. Doordat je een tweedehands product koopt ben je een stuk duurzamer bezig en zorg je dat producten een nieuw krijgen. Op deze manier ga je de overproductie tegen en ben je goed bezig voor het milieu. Wanneer je een refurbished witgoedproduct zoals een refurbished vriezer of refurbished koelkast in een winkel koopt, krijg je ook altijd nog garantie. Zo ben je verzekerd van een goed product inclusief dezelfde service die je zou krijgen bij een nieuw product.

Waar en wat kun je refurbished witgoed aanschaffen?

Refurbished witgoedproducten zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Je kunt denken aan refurbished koelkast, refurbished vriezer, refurbished wasdroger, refurbished vaatwasser tot refurbished wasmachine. Deze producten zijn vaak zelfs bij de grote en bekende witgoedwinkels verkrijgbaar. Deze witgoedwinkels hebben vaak een aparte sectie met refurbished producten. Daarnaast zijn er ook speciale winkels waar ze gespecialiseerd zijn in refurbished producten en hier vindt je een groot overzicht aan refurbished wasdroger tot refurbished vaatwasser. Hier werken vaste specialisten aan het renoveren van witgoedproducten die een tweedekans verdienen. Bij deze winkels krijg je ook altijd garantie op de producten.
Ook kun je online veel aanbieders van refurbished producten vinden. Soms zijn het professionele klussers die producten aanbieden, of hele online winkels. Let wel goed op bij het online aanschaffen van deze producten naar de voorwaarden en of je ook garantie op de producten krijgt.

Het aanschaffen van witgoed is een flinke investering. Op deze kosten kun je sparen door een refurbished versie aan te schaffen. Je bent dan verzekerd van een goed werkend product die een tweedekans krijgt. Je betaalt dan een stuk minder geld voor een goed werkend product en bent hierdoor ook nog eens duurzaam bezig. Een refurbished vaatwasser of refurbished vriezer kun je in de winkel aanschaffen of online vinden. Zorg dat je verzekerd bent met garantie en geniet zo van een goed werkend product voor een mooie prijs.

Refurbished witgoed winkels

Op zoek naar plekken waar je refurbished witgoed koopt? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet:

  • Coolblue verkoopt refurbished wasmachines als zogenaamde ‘tweedekansjes’.