Refurbished Macbook Pro: krachtpatser voor een lage prijs met garantie

Bent u op zoek naar een krachtige Apple MacBook Pro? De MacBook Pro is de meest geavanceerde laptop met de beste prestaties die Apple gemaakt heeft. In vergelijking met zijn broertje de MacBook Air beschikt de MacBook Pro vaak over een krachtigere processor, een betere videokaart, en meer ram geheugen. Hierdoor is de MacBook Pro bijvoorbeeld ook populair onder gebruikers van zwaar belastende grafische software.

Refurbished Macbook Pro

Vergelijk de beste Refurbished Macbook Pro Modellen
Refurbished Macbook Pro

Het nadeel van de MacBook Pro is ongetwijfeld het prijskaartje. De MacBook Pro is vanwege zijn kwaliteiten een duur apparaat. Echter, wanneer jij voor een refurbished apparaat kiest kiest kun je alsnog besparen. Je krijgt dan een apparaat met garantie voor een lagere prijs dan dat je apparaat nieuw koopt. Wanneer je een refurbished apparaat koopt, heb je bovendien het voordeel dat je een nagenoeg nieuw toestel koopt.

Meer aanbieders van Refurbished Macbook Pro modellen

  • Coolblue verkoopt laptops van allerlei merken zoals Apple, Dell, Lenovo en meer als zogenaamde tweedekansjes.
  • Rebuy verkoopt refurbished Apple laptops. Zoals de Macbook Pro & Air.

Revolutionair apparaat sinds 2006

De eerste MacBook Pro werd op 10 januari 2006 door Steve Jobs aangekondigd. De MacBook Pro was in eerste instantie te verkrijgen in 13 inch of 15 inch. De MacBook Pro is tevens het duurste apparaat van de Macbook die er door Apple gemaakt. Uiteraard heeft dit een reden, want de pc is het snelste apparaat dat de tech company ontwikkelt heeft.

Het design

Zowel de MacBook Air als de MacBook Pro beschikken over een sterk aluminium design. De MacBook Air is net een tikje dunner dan de MacBook Pro, maar verder zijn de apparaten sterk gerelateerd aan elkaar. 

Poorten

Wanneer je veel apparaten op je MacBook wil aansluiten is de MacBook Pro de beste keus. De Macbook Pro beschikt over een stuk meer aansluitingen dan de MacBook Air. De nieuwste generatie MacBook Air beschikt over 2 thunderbolt aansluitingen. de nieuwe MacBook Pro beschikt daarentegen over 3 thunderbolt aansluitingen (aan iedere zeide van de laptop). 

Display

Tegenwoordig beschikt de MacBook Pro over een retina display. De retina technologie zorgt ervoor dat alles op het scherm ontzettend helder wordt weergegeven. Hierdoor is het bewerken van foto’s en video’s ook een stuk interessante. Je ziet alles namelijk glashelder op je scherm.

Krachtige processor

Zoals gezegd beschikt de MacBook Pro over en krachtig processor. De nieuwste Macbook ergens zijn verkrijgbaar met een zogenaamde i9 processor. Dit betekent dat het apparaat meer.dan geschikt is voor de zwaarste videobewerkingssoftware. Het is dan ook geen verrassing dat grote filmstudio’s vaak gebruik maken van dit soort apparaten.