Refurbished Macbook Pro 15 inch – direct online kopen

Vergelijk alle Macbook Pro 15 inch modellen

Liever alle Macbook Pro’s of Macbooks bekijken?

We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.
Een Refurbished Macbook Pro 15 inch

Wil jij een super snelle laptop en bovendien niet het probleem ervaren dat je een te klein scherm hebt? Dan is de Refurbished MacBook Pro 15 inch wat voor jou. Met dit grote scherm oppervlak behoud je het volledige overzicht. Een ander groot voordeel van de MacBook Pro 15 inch is dat het nog meer rekenkracht heeft. Hierdoor leent de MacBook Pro 15 inch uitstekend voor zwaardere taken als videobewerking. Maar ook als entertainment PC is de MacBook Pro een uitstekende keus. Met het 15 inch scherm heb je immers een perfect beeld om een mooie film te kijken.

Meer rekenkracht in een Macbook Pro 15”

De MacBook Pro 15 inch heeft doorgaans meer rekenkracht dan haar broertje (13”). Dit komt omdat Apple een snellere processor in het apparaat geplaatst heeft. Dit is dan ook de reden dat de MacBook Pro 15” net wat geschikter is voor videobewerking dan haar broertje. Ook voor fotobewerking leent de MacBook Pro 15” zich uitstekend.

Een prachtig design

Het design van de MacBook Pro 15” is prachtig. Nog steeds zie je in het design elementen terug waar Steve Jobs trots op zou zijn. Materiaal dat gebruikt wordt in de MacBook Pro 15” ziet er zorgvuldig en afgewerkt uit. De nieuwste MacBook Pro 15” is bovendien licht en dun. Deze MacBook Pro is te verkrijgen in verschillende kleuren waaronder Space Grey en zilver.

USB-C poorten voor opladen

Apple werkt tegenwoordig niet meer met lastige opladers. Met de USB-C poorten kun je in principe alles doen wat je wilt. Je laadt er je Macbook mee op, maar ook andere accessoires verbind je met de USB-C poorten. Hoewel dit allemaal erg snel werkt, moet je wel weten dat je hiervoor dus ook geschikte kabels moet hebben.