Refurbished Telefoons – van iPhone tot Samsung Galaxy S

Op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon? En op zoek naar de nieuwste modellen? Dat hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Wij bieden een overzicht van refurbished smartphones: van een refurbished iPhone tot Samsung Galaxy S en Moto G.

Nieuwe toestellen kunnen al gauw een aantal honderden euro’s kosten, maar als je voor een refurbished toestel kiest bespaar je een groot percentage van dit bedrag. Wat is precies een refurbished telefoon, welke refurbished modellen zijn er beschikbaar en waar kun je een refurbished toestel kopen? In deze blogpost vindt je alles wat je moet weten over de optie om voor een refurbished toestel te kiezen.

Vergelijk alle refurbished Apple iPhones, Samsung Galaxy S & meer in één overzicht

In onderstaand overzicht vind je de nieuwste en meest populaire refurbished smartphones. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy S:
Wat is een refurbished telefoon?

Wanneer een telefoon gerefurbished is, betekent het dat het om een tweedehands model gaat, nu zul je mogelijk afhaken omdat je denkt dat deze modellen veroudert en slechter zijn. Maar het enige tweedehands aan een refurbished telefoon is het toestel, de binnenkant is helemaal nieuw. Lees er meer over: ‘wat is refurbished’?

Refurbished betekent letterlijk oppoetsen vertaald uit het Engels. Het toestel wordt helemaal gerenoveerd en schoongemaakt en is op deze manier weer zo goed als nieuw.

Doordat het geen nieuwe telefoon is, zijn de prijzen voor refurbished modellen daarom een stuk voordeliger. Jij geniet van een zo goed als nieuwe telefoon tegen een perfecte prijs. Zo kun je een hoop besparen op de aanschaf van een nieuwe telefoon of smartphone.

Refurbished smartphones modellen

Feitelijk kan elk toestel gerefurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen gerefurbished worden. Zo zijn er veel refurbished iPhone en refurbished Samsung modellen beschikbaar, zoals de Oneplus five en refurbished Samsung Galaxy S8, S9, S10 of S20. Ook de Moto g is een bekend model dat vaak refurbished verkrijgbaar is.

Waar koop je een refurbished toestel?

Er zijn verschillende manieren hoe je een refurbished model kunt aanschaffen. Vroeger was het alleen de mogelijkheid om via computernerds via Marktplaats een refurbished model te kopen, nu zijn er veel meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement afsluiten met een refurbished iPhone of refurbished Samsung. Verschillende providers bieden refurbished toestellen aan tegen een lage maandelijkse bedrag in combinatie met een abonnement. Op deze manier kun je de nieuwste modellen als een refurbished iPhone 7, 8, X of XS of Samsung Galaxy S8, S9 of S10 of Oneplus Five of Moto G op een voordelige manier aanschaffen inclusief een abonnement. Daarnaast zijn er ook bekende inkoop en verkoop winkels die oude toestellen inkopen, refurbishen en daarna weer verkopen voor een voordelige prijs.

Wil jij ook het nieuwste toestel, maar vind je de prijzen te duur voor deze mobiele telefoons? Kies dan voor de refurbished modellen. Dan heb je de nieuwste smartphones, maar een stuk voordeliger inclusief garantie. Vind refurbished modellen in elektronicazaken, bij providers of bij inkoop en verkoopwinkels.

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, toestellen die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPhones als Android telefoons zoals de Samsung Galaxy S9, S10 of S20.
  • Rebuy: verkoopt refurbished iPhones. Zoals de iPhone 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8, X en XS en meer!
  • Bol.com: heeft aan groot aanbod van diverse refurbished telefoons en smartphoens. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy’s.
  • Fixje (Aanbieder van Refurbished Apple producten. Van iPhone XR tot iPad)

Deze refurbished smartphones pagina is momenteel in aanbouw. Op zoek naar refurbished tablets?