Refurbished iPhone 14 kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 14? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone 14 tot iPhone 14 Plus.

Refurbished / Tweedekans iPhone 14 vergelijken


Deze vergelijker toont diverse iPhone 14 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 14?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 14, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 14 en de kwaliteit

Refurbished iPhone 14 – van iPhone 14 tot iPhone 14 Plus

Apple’s iPhone 14 is uitgebracht in oktober 2020 en bevat een aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 13, waaronder een nieuwe A14 Bionic-chip, een bijgewerkt camerasysteem en meer. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een refurbished iPhone 14, ben je hier aan het juiste adres.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees de kleine lettertjes. Ook de kwaliteit varieert, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone 14 voor jouw behoeften vindt.