Refurbished iPhone 14 Pro kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 14 Pro? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Apple iPhone 14 Pro 256GB Space Black tot iPhone 14 Pro 1TB Zilver.

Refurbished / Tweedekans iPhone 14 Pro vergelijken
Deze vergelijker toont diverse iPhone 14 Pro producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 14 Pro?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 14 Pro, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 14 Pro en de kwaliteit

Refurbished iPhone 14 Pro – van Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black tot iPhone 14 Pro 1 TB Silver

Op zoek naar een goede deal voor de nieuwste iPhone? Bekijk dan onze selectie refurbished iPhone 14 Pro modellen!

De iPhone 14 Pro modellen zijn er in verschillende kleuren en opslagmogelijkheden, dus je vindt zeker de perfecte voor jou. Kies uit modellen van 256 GB en 1 TB in Space Gray, Zilver, Goud en meer.

Wanneer je een refurbished iPhone overweegt, is het belangrijk om de garantie en reviews te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit kan ook variëren, dus controleer de klantbeoordelingen voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone 14 Pro vindt voor jouw behoeften!