Refurbished Google Pixel kopen

Op zoek naar een refurbished Google Pixel? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Pixel 5, 6 en nieuwer tot Pixel 4 en ouder.

Refurbished / Tweedekans Google Pixel vergelijkenRefurbished Google Pixel

Als u op zoek bent naar een goede deal voor een Google Pixel, bekijk dan onze selectie van refurbished opties. Van de nieuwste Pixel 5 tot oudere modellen zoals de Pixel 4, we hebben een breed scala aan apparaten om uit te kiezen. En zorg ervoor dat u de garantie controleert voordat u tot aankoop overgaat – veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten.

Deze vergelijker toont diverse Google Pixel producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Google Pixel?

Refurbished producten, zoals een refurbished Google Pixel, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.