Refurbished Samsung – Van Galaxy tot Tab

Op zoek naar een refurbished Samsung model? Bekijk en filter in de productvergelijker. Van Galaxy S22 en nieuwe tot Samsung The Frame.

Refurbished Samsung vergelijken

Filter op Samsung Galaxy S | Samsung Galaxy A | Samsung Galaxy Tab | Samsung Galaxy Watch | Samsung The Frame | Smartphone | Galaxy BudsOver Samsung en refurbished

Als je in de markt bent voor een hoogwaardig gereviseerd Samsung model, zoek dan niet verder dan onze productvergelijker. Met een ruime keuze aan beschikbare toestellen, waaronder de nieuwste Galaxy S22 modellen en de slanke Samsung The Frame TV, kun je gemakkelijk door onze verschillende opties navigeren en filteren om het juiste toestel voor je behoeften te vinden. Of je nu iets duurzaams en krachtigs zoekt, of iets straks en stijlvols, wij hebben iets dat aan je eisen voldoet. Dus waarom wachten? Begin nu met bladeren, en vind vandaag nog je ideale refurbished Samsung model!

Verbeteringen over de jaren heen

Samsung heeft met de Galaxy S over de jaren heen ontzettend veel verbeteringen aangebracht op het toestel. Met de eerste Samsung Galaxy S1 wilde het bedrijf de strijd aangaan met de Apple iPhone 3GS. Het toestel beschikte over een aantal interessante functies, maar was niet meer dan een gemiddeld toestel. Veel toestellen hadden bijvoorbeeld een camera met flits, maar dat zat nog niet op dit toestel.

De Samsung Galaxy S1 met opgevolgd Samsung Galaxy S2. Dit toestel had een paar verbeteringen ten opzichte van de S1, maar bleef qua concurrentie nog steeds onderdoen voor Apple’s iPhone. De Samsung Galaxy S3 was de eerste Samsung Galaxy S die zich (qua verkoopcijfers) kon meten met de Apple iPhone. Van dit toestel werden er maar liefst 70 miljoen verkocht.

De meest verkochte Samsung Galaxy S was de 4e generatie. Hoewel het toestel ontzettend populair was en zowel de hard- als software goed functioneren, was er ook nog kritiek. De glimmende plastic behuizing zag het immers nog steeds wat goedkoop uit. Op deze wens speel de Samsung met de Galaxy S5 dan weer goed in. Dit was een innovatief toestel, want de behuizing was zelfs waterdicht. Een ander pluspunt aan dit toestel was de batterij die erg lang mee gaat.

En hoewel Samsung in de daaropvolgende jaren veel verbeteringen aan de Galaxy S toestellen aanbracht maken we even een sprong. In 2019 bracht Samsung namelijk alweer de Galaxy S10 uit. Opvallend aan dit toestel is dat het geleverd wordt met maar liefst 1TB aan opslaggeheugen. Dit is maar liefst 992GB meer dan de eerste Galaxy S, die met 8GB werd geleverd.

In 2020 kwam niet de Samsung Galaxy S11, maar de Galaxy S20 uit. De Galaxy S20 heeft diverse voordelen ten opzichte van zijn voorganger: een groter scherm, een betere batterij en een scherpere camera. Wil je de toptoestellen van Samsung voor een gereduceerde prijs aanschaffen? Dan is het verstandig om een Refurbished toestel te kopen.

Wat is een Refurbished Samsung model?

Wat is een gereviseerde Samsung? Een gereviseerde Samsung is een telefoon die al eerder gebruikt is, maar weer in nieuwstaat is gebracht. Deze telefoons zijn streng getest om er zeker van te zijn dat ze aan Samsung’s hoge normen voldoen, en ze worden geleverd met garantie voor het geval er iets mis gaat. Waarom zou je dan een gereviseerde Samsung telefoon kopen? Er zijn een paar redenen. Ten eerste is het betaalbaarder dan een gloednieuwe telefoon kopen. Ten tweede help je het milieu door een gerecycleerd product te kiezen. En tenslotte krijg je een telefoon die net zo goed is als nieuw. Dus waar wacht je nog op? Bekijk en filter vandaag nog onze selectie van gereviseerde Samsung telefoons.