Samsung Galaxy Watch

Vergelijk Refurbished Galaxy WatchesHet zijn momenteel een van de meest populaire horloges op de markt: smartwatches. De Samsung Galaxy watch is een luxe smartwatch van Samsung die geleverd wordt in twee formaten: 42mm en 46mm. De Samsung Galaxy watch is een populaire smartwatch die de concurrentie aangaat met Apple’s bekende Watch. De Samsung Galaxy Watch is te verkrijgen in diverse kleuren, maar dit ook afhankelijk van de maat die je kiest. De 42mm watch kan je krijgen in rosé goud en zwart, terwijl je de 46mm watch koopt in zilver.

Waterdicht en stootbestendig

De Samsung Galaxy Watch is een ijzersterke watch met een mooi design. Een groot voordeel van de Galaxy watch is bovendien die waterdicht is. Hierdoor kan je de Galaxy Watch bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens het zwemmen.

De welbekende draairing

Het is inmiddels een bijzonder fenomeen: de welbekende draaiing op de Samsung Galaxy watch. Met behulp van de draairing Schakel je eenvoudig tussen de verschillende applicaties. Dit werkt ideaal, omdat je niet lastig hoeft te swipen tussen de apps. Je kan overigens de swipe functies wel gewoon gebruiken.

Krachtige batterij

De Samsung Galaxy Watch beschikt over een krachtige batterij. De 42mm variant beschikt over een 270MaH batterij, terwijl de 42mm zelfs een 472MaH batterij heeft. Je hoeft je dus zelden zorgen te maken dat je genoeg accu over hebt, iets wat bij de Apple Watch bij veel gebruikers nogal eens een doorn in het oog is.

Samsung Tizen als OS

De Samsung Galaxy Watch draait niet op Google OS, maar op Samsung Tizen. Dit eigen besturingssysteem van Samsung werkt ontzettend goed en snel, en daardoor is deze Samsung Galaxy Watch ook fijn in gebruik. Bovendien werkt Tizen een stuk beter dan Wear OS (van Google), en dat maakt de horloge een stukje aantrekkelijker.