Refurbished iPhone 15 kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 15? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone 15 tot iPhone 15 Pro Max.

Refurbished / Tweedekans iPhone 15 vergelijken


Deze vergelijker toont diverse iPhone 15 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 15?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 15, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 15 en de kwaliteit

Refurbished iPhone 15 – van iPhone 15 tot iPhone 15 Pro Max

De nieuwste generatie iPhone is nu verkrijgbaar. Koop de nieuwste en meest geavanceerde iPhone 15 – van iPhone 15 tot iPhone 15 Pro Max. En als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie, ga dan voor een refurbished toestel. Refurbished iPhones worden professioneel gereviseerd tot ze weer als nieuw zijn en worden geleverd met dezelfde garantie en klantenondersteuning als een nieuw toestel.

De iPhone 15 line-up biedt een verscheidenheid aan modellen – van de basis iPhone 15 tot de geavanceerde iPhone Pro Max. Maar welke je ook kiest, je krijgt een krachtig toestel met veel mogelijkheden. Met de bionische chip krijg je een verbeterde processor die is ontworpen voor snellere prestaties en een efficiëntere batterijduur. De telefoons zijn ook geschikt voor 5G, hebben een geweldige camera en beschikken over alle nieuwste functies.

Als je op zoek bent naar een goede deal voor een refurbished iPhone 15 model, aarzel dan niet om onze selectie te bekijken.