Refurbished Samsung Galaxy S – S7, S8, 9, S10, S20, S21 & S22

Refurbished Samsung Galaxy S

Een van de meest bekende reeks toestellen van Samsung is de Galaxy S. De toestellen worden al meer dan 10 jaar gemaakt. Inmiddels is Samsung alweer aanbeland bij de Galaxy S21. Samsung heeft zich inmiddels bewezen met de Galaxy S-lijn. Na de Apple iPhone is het een van de meest verkochte smartphone toestellen op de markt. Met een Refurbished Samsung Galaxy S haal jij een prettig toestel in huis. Voor een lagere prijs en het is duurzamer, want je voorkomt de productie van een nieuw toestel.

Refurbished Samsung Galaxy S vergelijken

Filter op: Galaxy S7 | Galaxy S8 | Galaxy S9 | Galaxy S10 | Galaxy S20 | Galaxy S21 | Galaxy S22Verbeteringen over de jaren heen

Samsung heeft met de Galaxy S over de jaren heen ontzettend veel verbeteringen aangebracht op het toestel. Met de eerste Samsung Galaxy S1 wilde het bedrijf de strijd aangaan met de Apple iPhone 3GS. Het toestel beschikte over een aantal interessante functies, maar was niet meer dan een gemiddeld toestel. Veel toestellen hadden bijvoorbeeld een camera met flits, maar dat zat nog niet op dit toestel.

De Samsung Galaxy S1 met opgevolgd Samsung Galaxy S2. Dit toestel had een paar verbeteringen ten opzichte van de S1, maar bleef qua concurrentie nog steeds onderdoen voor Apple’s iPhone. De Samsung Galaxy S3 was de eerste Samsung Galaxy S die zich (qua verkoopcijfers) kon meten met de Apple iPhone. Van dit toestel werden er maar liefst 70 miljoen verkocht.

De meest verkochte Samsung Galaxy S was de 4e generatie. Hoewel het toestel ontzettend populair was en zowel de hard- als software goed functioneren, was er ook nog kritiek. De glimmende plastic behuizing zag het immers nog steeds wat goedkoop uit. Op deze wens speel de Samsung met de Galaxy S5 dan weer goed in. Dit was een innovatief toestel, want de behuizing was zelfs waterdicht. Een ander pluspunt aan dit toestel was de batterij die erg lang mee gaat.

En hoewel Samsung in de daaropvolgende jaren veel verbeteringen aan de Galaxy S toestellen aanbracht maken we even een sprong. In 2019 bracht Samsung namelijk alweer de Galaxy S10 uit. Opvallend aan dit toestel is dat het geleverd wordt met maar liefst 1TB aan opslaggeheugen. Dit is maar liefst 992GB meer dan de eerste Galaxy S, die met 8GB werd geleverd.

In 2020 kwam niet de Samsung Galaxy S11, maar de Galaxy S20 uit. De Galaxy S20 heeft diverse voordelen ten opzichte van zijn voorganger: een groter scherm, een betere batterij en een scherpere camera. Wil je de toptoestellen van Samsung voor een gereduceerde prijs aanschaffen? Dan is het verstandig om een Refurbished toestel te kopen.