Refurbished Samsung Galaxy S22 kopen

Op zoek naar een refurbished Samsung Galaxy S22? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van S22 128GB tot S22 512GB.

Refurbished / Tweedekans Samsung Galaxy S22 vergelijken

Bekijk ook: andere Samsung Galaxy S toestellen | Galaxy S7Galaxy S8Galaxy S9 | Galaxy S10 | Galaxy S20 | Galaxy S21Deze vergelijker toont diverse Samsung Galaxy S22 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Samsung Galaxy S22?

Refurbished producten, zoals een refurbished Samsung Galaxy S22, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Samsung Galaxy S22 en de kwaliteit

Als het om refurbished telefoons gaat, is de Samsung Galaxy S22 een van de beste op de markt. De kwaliteit is fantastisch, en hij wordt geleverd met een heleboel functies die perfect zijn voor iedereen die een geweldige telefoon wil zonder veel geld te hoeven uitgeven. Dus als je op zoek bent naar een goede deal voor een geweldige telefoon, kies dan voor de gereviseerde Galaxy S22. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Als je een goede deal voor een Galaxy S22 zoekt, kun je een opgeknapt model overwegen. refurbished galaxy S22 Hoewel deze telefoons wat krassen of andere cosmetische beschadigingen kunnen hebben, zijn ze grondig getest en werken ze vaak net zo goed als nieuw. Ga wel altijd goed de recensies na om te zien of de verkoper goede telefoons levert. Bovendien kun je ze vaak vinden voor veel minder dan de winkelprijs. Dus als je niet bezorgd bent om een perfect uitziende telefoon, kan een opgeknapte Galaxy S22 een prima optie zijn.