Refurbished Samsung Galaxy S20 kopen

Op zoek naar een refurbished Samsung Galaxy S20? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van S20 128GB tot S20+.

Refurbished / Tweedekans Samsung Galaxy S20 vergelijken

Bekijk ook: andere Samsung Galaxy S toestellenGalaxy S7 | Galaxy S8 | Galaxy S9 | Galaxy S10 | Galaxy S21 | Galaxy S22


Deze vergelijker toont diverse Samsung Galaxy S20 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Samsung Galaxy S20?

Refurbished producten, zoals een refurbished Samsung Galaxy S20, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Samsung Galaxy S20 en de kwaliteit

Is de gereviseerde Samsung Galaxy S20 goed? Natuurlijk is dat zo! In 2019 was de refurbished Samsung Galaxy S20 een van de meest hoogwaardige telefoonmodellen. Het is niet verwonderlijk dat deze smartphone ook vandaag nog erg in trek is. Het is een feit dat veel mensen een kwaliteitstelefoon willen kopen, maar ze kunnen hem niet tegen de volle prijs betalen. Dus zijn refurbished telefoons een geweldig alternatief. Je kunt een gereviseerde Samsung Galaxy S20 kopen voor een lagere prijs en er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Bovendien zijn er verfijningen aangebracht in het ontwerp en de prestaties van de refurbished Samsung Galaxy S20, zodat hij nog beter is dan het origineel! Dus als je op zoek bent naar een goede deal voor een kwaliteitstoestel, aarzel dan niet om een refurbished Samsung Galaxy S20 te kopen. Je zult niet teleurgesteld zijn!