Refurbished Samsung Galaxy S10 kopen

Op zoek naar een refurbished Samsung Galaxy S10? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van S10 128GB tot S10+.

Refurbished / Tweedekans Samsung Galaxy S10 vergelijken

Bekijk ook: Galaxy S10e | Galaxy S10 Plusandere Samsung Galaxy S toestellen | Galaxy S7 | Galaxy S8 | Galaxy S9 | Galaxy S20 | Galaxy S21 | Galaxy S22


Deze vergelijker toont diverse Samsung Galaxy S10 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Samsung Galaxy S10?

Refurbished producten, zoals een refurbished Samsung Galaxy S10, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Samsung Galaxy S10 en de kwaliteit

Het is geen geheim dat de Samsung Galaxy S10 een van de betere smartphones op de markt is (2020). Maar wat als je niet geïnteresseerd bent in het betalen van de volle prijs voor een gloednieuwe telefoon? Gelukkig zijn er tal van refurbished opties beschikbaar die je flink wat geld kunnen besparen. Maar wat is een refurbished telefoon precies, en is het de besparingen waard?

Een opgeknapte telefoon is gewoon een tweedehands toestel dat naar de fabrikant of winkelier is teruggebracht en daarna opgeknapt om weer verkocht te worden. In de meeste gevallen is het enige probleem met de telefoon van cosmetische aard, zoals een gebarsten scherm. In andere gevallen kan de telefoon een ernstiger probleem gehad hebben dat aangepakt is. Hoe dan ook, gereviseerde telefoons zijn getest om er zeker van te zijn dat ze in goed werkende staat zijn.

Wat besparingen betreft, kun je meestal verwachten dat je voor een opgeknapte telefoon 20-30% minder betaalt dan voor een gloednieuwe. Dus als je geld wilt besparen op je volgende smartphone aankoop, is het overwegen van een refurbished aankoop zeker de moeite waard. Lees wel altijd de kwaliteit na van de aanbieders.