Refurbished Samsung Galaxy S7 kopen

Op zoek naar een refurbished Samsung Galaxy S7? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 32GB tot 64GB.

Refurbished / Tweedekans Samsung Galaxy S7 vergelijken

Bekijk ook: andere Samsung Galaxy S toestellen | Galaxy S8Galaxy S9 | Galaxy S10 | Galaxy S20 | Galaxy S21 | Galaxy S22Deze vergelijker toont diverse Samsung Galaxy S7 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Samsung Galaxy S7?

Refurbished producten, zoals een refurbished Samsung Galaxy S7, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Samsung Galaxy S7 en de kwaliteit

Gereviseerde Samsung Galaxy S7 – van 32GB tot 64GB

Een goede deal voor een Samsung Galaxy S7? Je vindt er hier een!

De S7 is een geweldige telefoon en biedt veel mogelijkheden. Hij heeft een 5,1-inch beeldscherm, 32 GB interne opslagruimte, en een 12-megapixel camera. Hij is ook waterbestendig en heeft een always-on beeldscherm.

Bij de aanschaf van een opgeknapte telefoon is het belangrijk de garantie en recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aankoop overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het is de moeite waard om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

De Samsung Galaxy S7 is een geweldige telefoon en is verkrijgbaar voor een mooie prijs. Bekijk hem vandaag nog!