Refurbished / Tweedekans Televisie kopen – Van Samsung 4K tot LG 8K

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie? Overweeg dan eens om te kijken naar een Refurbished toestel. Refurbished televisie zijn vaak net zo goed als nieuwe televisies maar dan een stuk goedkoper. Refurbished televisies hebben net als nieuwe televisies ook garantie. Bovendien draag je een steentje bij aan het milieu wanneer je voor een Refurbished televisie kiest.

Refurbished Televisie - van Samsung tot Sony

Vergelijk refurbished / tweedekans televisies

Bekijk ook: Samsung The Frame | Apple TVRefurbished Samsung televisie

De meest populaire televisies van dit moment zijn Samsung televisies. Beneden van de populariteit voor de Samsung televisies heeft grotendeels te maken met de software die erop draait. De zogenaamde App Store van Samsung televisies bestaat uit duizenden apps die vaak snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Ook is de kwaliteit van het beeld van Samsung televisies erg goed. Samsung heeft bovendien een functie ingebouwd die ervoor zorgt dat de televisie de nieuwste updates heeft. Een ander voordeel van Samsung televisies is dat ze vaak prettige afstandsbedieningen mee leveren. We vergelijken ze in ieder geval in diverse groottes. Of het nou 32 of 42 inch is.

Refurbished Sony televisie

Een ander populair merk voor televisies is Sony. De nieuwste Sony televisies draaien op het welbekende Android TV. Met deze nieuwste update gaat Sony de concurrentie aan met het platform van Samsung. De verschillen tussen beide merken worden dan ook steeds kleiner. Een voordeel van Sony ten opzichte van concurrenten als Samsung is het feit dat de Sony televisies vaak een beter geluid hebben. Sony maakt gebruik van zogenaamde Acoustic Surface Audio waardoor men een optimaal geluid produceert.

Bijdragen aan het milieu met een Refurbished televisie

Zoals gezegd vraag je dus een steentje bij aan het milieu als je kiest voor een Refurbished televisie. Het produceren van de televisie is vaak een proces waarbij veel grondstoffen verbruikt worden. Bovendien komen televisies vaak uit andere continenten, waardoor men veel CO2 uitstoot heeft tijdens het productieproces. Let wel altijd op het energieverbruik van de refurbished televisie die je koopt. Wanneer je veel televisie kijkt kan een goed energielabel een verschil maken in duurzaamheid en prijs.