Refurbished Samsung Galaxy S10e kopen

Op zoek naar een refurbished Samsung Galaxy S10e? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 128GB Geel tot 128GB Groen.

Refurbished / Tweedekans Samsung Galaxy S10e vergelijken

Bekijk ook andere Galaxy S10 toestellen.


Deze vergelijker toont diverse Samsung Galaxy S10e producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Samsung Galaxy S10e?

Refurbished producten, zoals een refurbished Samsung Galaxy S10e, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Samsung Galaxy S10e en de kwaliteit

Refurbished Samsung Galaxy S10e – van 128GB Geel tot 128GB Groen

De Samsung Galaxy S10e is een geweldige telefoon en als je op zoek bent naar een goede deal, waarom zou je dan niet overwegen een refurbished model te kopen? Hier bij Alles Opgeknapt vergelijken we een grote selectie opgeknapte Samsung Galaxy S10e modellen in allerlei kleuren en opslagcapaciteiten.

Als je een opgeknapte telefoon overweegt, is het belangrijk om de garantie en de recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aankoop overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het is de moeite waard om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

Met een beetje onderzoek kun je een goede koop vinden voor een telefoon van hoge kwaliteit die je nog vele jaren van dienst zal zijn.