Refurbished Samsung Galaxy Tab – a 10.1, S6, S7 en meer

Een van de meest bekende Samsung tablets is misschien wel de Samsung Galaxy Tab. Het is een populaire tablet die ontzettend veel mogelijkheden heeft. De afgelopen jaren heeft Samsung veel energie gestoken in de ontwikkeling van de Galaxy Tab. De Galaxy Tab is voor een Refurbished prijs ontzettend goed te betalen, en daarmee concurreert het dan ook met de Apple iPad. Samsung onderscheidt zijn Galaxy tablets door de S-lijn en de A-lijn.Refurbished Samsung Galaxy Tab S

De toplijn van Samsung Galaxy Tab is de S lijn. Op de Samsung Galaxy Tab S vind je de beste hardware. De S-variant is een echte alleskunner waarmee je zowel je favoriete films kijkt als zwaardere software draait. De Galaxy Tab S beschikt bovendien over een Amoled-scherm waarmee je een ontzettend helder display tot je beschikking hebt.

De Galaxy Tab S is te verkrijgen in verschillende formaten: 8.4-inch en 10.4-inch.

Refurbished Samsung Galaxy Tab A

De andere lijn die Samsung heeft uitgebracht is de Galaxy Tab A. De Galaxy Tab A is een toegankelijke tablet voor iedereen die niet te veel wil betalen. Zeker wanneer je dit toestel Refurbished koopt ben je niet duur uit. De Samsung Galaxy Tab A is voorzien van midrange hardware en is daarmee geschikt om bijvoorbeeld een heerlijk filmpje te kijken en een spelletje te spelen. Het toestel is echter minder geschikt om zwaardere applicaties te draaien.

Zowel de Galaxy Tab S als de Galaxy Tab A zijn een ontzettend goede keus.