Refurbished Fairphone kopen

Op zoek naar een refurbished Fairphone? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Fairphone 1 tot Fairphone 4 en nieuwer.

Refurbished / Tweedekans Fairphone vergelijken

Bekijk ook: andere refurbished telefoons


Deze vergelijker toont diverse Fairphone producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Fairphone?

Een opgeknapte Fairphone is een telefoon die naar het bedrijf teruggestuurd is om gerepareerd en daarna weer verkocht te worden. Een Fairphone is een mobiele telefoon die ontworpen is om zo milieuvriendelijk en ethisch mogelijk te zijn. Het bedrijf zorgt ervoor dat alle materialen die in de telefoon gebruikt worden van duurzame bronnen komen, en ze werken ook aan betere arbeidsomstandigheden voor de mensen die ze maken. Opgeknapte Fairphones zijn goedkoper dan een nieuwe kopen, en ze helpen nog steeds de missie van het bedrijf te steunen.

Een opgeknapte Fairphone is een prima optie als je een duurzamere telefoon zoekt. opgeknapte telefoons zijn goedkoper dan een nieuwe kopen en ze worden vaak geleverd met garantie. Bovendien is Fairphone een gecertificeerde B Corp, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen voor sociale en milieuprestaties. Hun missie is een eerlijker economie te creëren voor iedereen die bij de productie van hun telefoons betrokken is, van de mijnwerkers die de bij de productie gebruikte mineralen winnen, tot de arbeiders die de telefoons in elkaar zetten, tot de consumenten die ze kopen. Dus als je een telefoon zoekt die zowel ethisch als milieuvriendelijk is, is een opgeknapte Fairphone een prima optie.

Wat is refurbished?

Refurbished producten, zoals een refurbished Fairphone, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Fairphone en de kwaliteit