Refurbished wasmachine – van Miele tot Bosch of AEG refurbished / tweedekans / tweedehands

Wanneer je kiest voor een Refurbished wasmachine maak je een duurzame keus. Doordat een Refurbished wasmachine bijvoorbeeld al gebruikt kan zijn denken sommige mensen dat de kwaliteit ook minder is. Echter, de Refurbished apparatuur is zorgvuldig nagekeken op gebreken. Hierdoor mag je van de Refurbished wasmachines hoge kwaliteit verwachten. Door het kopen van een Refurbished product wordt ook het milieu ontlast, mits je een modern apparaat kiest.

Let er qua duurzaamheid wel altijd op of de wasmachine een goed energielabel heeft. Een nieuwe wasmachine met een goed energielabel kan soms op de middellange termijn duurzamer zijn dan een refurbished wasmachine met een slecht energielabel.

Refurbished / tweedekans wasmachines vergelijken

Terug naar: refurbished witgoedRefurbished wasmachine

Wat kun je verwachten van een Refurbished wasmachine?

Wanneer je een Refurbished wasmachine koopt kun je een kwaliteitsproduct verwachten. Het kan voorkomen dat er wat beschadigingen op bijvoorbeeld de buitenkant zitten, maar doorgaans is de wasmachine zorgvuldig nagekeken. Dat betekent dat de kwaliteit van de wasmachine in veel gevallen vergelijkbaar is met die van een nieuwe wasmachine. Het grootste voordeel van een Refurbished wasmachine is natuurlijk de prijs.

Verschil tussen Refurbished en tweedehands wasmachine

Sommigen gebruiken de termen refurbished, tweedehands en outlet door elkaar. Het verschil tussen een Refurbished en tweedehands wasmachine is het feit dat er op Refurbished producten garantie zit. Ook worden Refurbished wasmachines zorgvuldig gecontroleerd op problemen. De levensduur van Refurbished wasmachines is dan doorgaans ook hoger dan die van tweedehands wasmachines.

Verschillende Refurbished merken

Je vindt op deze pagina diverse Refurbished wasmachine merken. De energielabels op deze wasmachines variëren. Je vindt wasmachines van Miele, Samsung en AEG. Bovendien zijn de wasmachines met een inhoud van 6, 7 en 8 kg. Grote gezinnen gebruiken doorgaans een wasmachine met meer kg.

Duurzaamheid refurbished wasmachines

Door Refurbished producten te kopen draag regelmatig je bij aan een beter milieu. Je zorgt er immers voor dat er minder CO2 wordt uitgestoten. De productie van wasmachines is namelijk niet bevorderlijk voor het milieu.