Refurbished iPhone 7 Plus kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 7 Plus? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Jet Black 32GB tot Goud 256GB.

Refurbished / Tweedekans iPhone 7 Plus vergelijkenDeze vergelijker toont diverse iPhone 7 Plus producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 7 Plus?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 7 Plus, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 7 Plus en de kwaliteit

iPhone 7 Plus van Jet Black 32 GB tot Goud 256 GB

Als je een hoogwaardige, luxueuze iPhone zoekt, is de 7 Plus een prima optie. Maar als je geen fortuin wilt uitgeven, kun je overwegen een gereviseerde iPhone 7 Plus te kopen. Het is de grotere versie van de iPhone 7.

Je kunt geweldige aanbiedingen vinden voor opgeknapte iPhones, en de kwaliteit is vaak net zo goed als die van een nieuw toestel. Kijk wel goed naar de garantie en de recensies voordat je je aankoop doet.

Over Apple en de iPhone

Apple is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Cupertino, Californië, dat consumentenelektronica, computersoftware en onlinediensten ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt. Tot de hardwareproducten van het bedrijf behoren de iPhone smartphone, de iPad tabletcomputer, de Mac personal computer, de iPod draagbare mediaspeler, de Apple Watch smartwatch, de Apple TV digitale mediaspeler, en de HomePod slimme luidspreker. En nog meer. De software van Apple omvat de besturingssystemen macOS en iOS, de mediaspeler iTunes, de webbrowser Safari, en de creativiteits- en productiviteitssuites iLife en iWork. Tot haar onlinediensten behoren de iTunes Store, de iOS App Store en Mac App Store, Apple Music, iCloud, en iMessage.

De iPhone 7 werd uitgebracht op 16 september 2016. Dit was de eerste keer dat Apple een gitzwarte kleurenoptie voor zijn toestellen aanbood. De iPhone 7 Plus werd ook uitgebracht met twee camerasensoren in plaats van één. Hij kreeg gemengde kritieken; sommigen prezen hem omdat hij waterbestendig is en stereoluidsprekers heeft, anderen bekritiseerden hem omdat hij geen hoofdtelefoonaansluiting heeft. Ondanks deze gemengde ontvangst werd het toestel een goed verkocht toestel.

Let er verder op dat de nieuwste iOS-versie geen ondersteuning meer biedt voor deze iPhone.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone 7 Plus voor je vindt.