Refurbished iPhone 7 Plus kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 7 Plus? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Jet Black 32GB tot Goud 256GB.

Refurbished / Tweedekans iPhone 7 Plus vergelijken

Filter op:


Deze vergelijker toont diverse iPhone 7 Plus producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 7 Plus?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 7 Plus, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 7 Plus en de kwaliteit

iPhone 7 Plus van Jet Black 32 GB tot Goud 256 GB
Als je een hoogwaardige, luxueuze iPhone zoekt, is de 7 Plus een prima optie. Maar als je geen fortuin wilt uitgeven, kun je overwegen een gereviseerde iPhone 7 Plus te kopen.

Je kunt geweldige aanbiedingen vinden voor opgeknapte iPhones, en de kwaliteit is vaak net zo goed als die van een nieuw toestel. Kijk wel goed naar de garantie en de recensies voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone 7 Plus voor je vindt.