Refurbished iPhone 12 – Mini, Pro & Pro Max

Ben je op zoek naar de nieuwste smartphone van Apple? Dan moet je de iPhone 12 hebben. De iPhone 12 beschikt over de allernieuwste functionaliteiten. Zeker wanneer je de nieuwste iPhone 12 voor een goede prijs wilt kopen, is het aan te raden om eens te kijken naar een Refurbished toestel.

Tweedekans / refurbished iPhone 12 toestellen vergelijkenVoordelen van de iPhone 12

Snelheidsmonster

Je kan wel zeggen dat de Apple iPhone een snelheidsmonster is. De iPhone 12 beschikt namelijk over de nieuwste A14 bionic chip. De meest energiezuinige chip van het moment. Met behulp van deze chip haal jij torenhoge snelheden op de iPhone, maar kan je ook gebruik maken van 5G! De nieuwste chip beschikt over 6 kernen, hierdoor kan je ook zwaardere games op je iPhone probleemloos spelen.

Een nieuwe display

De iPhone 12 beschikt over een Super Retina XDR Oled scherm. Dat betekent dat je je foto’s en video’s haarscherp af kan spelen. De iPhone 11 Pro was ook al met dit scherm uitgerust, maar nu zit die dus ook in het normale model.

Nog waterbestendiger!

De Apple iPhone 12 is nog beter tegen water bestand dan zijn voorgangers. De iPhone 11 kon je tot 2 meter onder water houden, maar de iPhone 12 kan tot maar liefst 6 meter onder water blijven (maximaal 30 minuten). Of je dit daadwerkelijk gaat doen is een tweede, maar het is natuurlijk altijd een prettig feit dat de iPhone nu nog veiliger is.

Schiet nog scherpere foto’s

Met de Apple iPhone 12 schiet je nog betere foto’s dan voorheen. De camera van de 12 beschikt over een betere diafragma, wat resulteert in betere foto’s. Ook maak je met de camera prachtige foto’s als het donker is.

Wil jij de voordelen van de iPhone 12 zelf ervaren, maar liever niet de hoofdprijs betalen? Een Refurbished iPhone 12 kan dan uitkomst bieden! We bieden ook een overzicht van de iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.