Refurbished iPhone 12 Pro Max kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 12 Pro Max? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished / Tweedekans iPhone 12 Pro Max vergelijken

Bekijk alle iPhone 12 producten | alle iPhones


Deze vergelijker toont diverse iPhone 12 Pro Max producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 12 Pro Max?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 12 Pro Max, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 12 Pro Max en de kwaliteit

Refurbished iPhone 12 Pro Max – van 128 GB Goud tot 512 GB Zilver

We bieden een overzicht van de nieuwste en populairste refurbished iPhones: van de refurbished iPhone 12 Pro Max tot de refurbished iPhone 11. Nieuwe toestellen kosten gemakkelijk enkele honderden euro’s, maar als je een refurbished toestel kiest, bespaar je een groot percentage van dit bedrag. Wat is een refurbished iPhone precies, welke modellen zijn er en waar kun je een refurbished toestel kopen? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de mogelijkheid om een refurbished toestel te kiezen.

In het overzicht hieronder vind je de nieuwste en populairste refurbished iPhones: van de refurbished iPhone 12 Pro Max tot de refurbished iPhone SE.

In feite kan elk toestel gerefurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen opgeknapt worden. Er zijn veel refurbished iPhone en refurbished Samsung modellen verkrijgbaar, zoals de iPhone 12 Pro Max en de iPhone SE.