Refurbished iPhone 12 Mini – van 64GB Groen tot 256GB Paars

Op zoek naar een refurbished iPhone 12 Mini? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished / Tweedekans iPhone 12 Mini vergelijken

Bekijk alle iPhone 12 producten | alle iPhones


Deze vergelijker toont diverse iPhone 12 Mini producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 12 Mini?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 12 Mini, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 12 Mini en de kwaliteit

Refurbished iPhone 12 mini’s van verschillende opslagcapaciteiten en kleuren zijn beschikbaar op onze website. Van de kleine 64GB in de mooie kleur ‘Groen’ tot de veel grotere 256GB variant in de kleur ‘Paars’.

Niet alleen de kleur en de opslagcapaciteit kunnen verschillen, maar ook de prijs. Als je de beste koop zoekt, is de ‘Paars’ het toestel voor jou!

Let op de garantie en de recensies voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten geven beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. Ook de kwaliteit varieert, dus controleer de online recensies voor je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone vindt voor je behoeften!