Refurbished iPhone 12 Pro – van 128GB Grijs tot 512GB Oceaanblauw

Op zoek naar een refurbished iPhone 12 Pro? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished / Tweedekans iPhone 12 Pro vergelijken

Bekijk alle iPhone 12 producten | alle iPhones


Deze vergelijker toont diverse iPhone 12 Pro producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 12 Pro?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 12 Pro, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 12 Pro en de kwaliteit

Kijk je naar een goede deal voor een refurbished iPhone? Doe dan je voordeel met ons aanbod van tweedehands iPhones. Van een iPhone 6s tot een iPhone 12 Pro Max: bij ons vind je waarschijnlijk het toestel dat je zoekt.

Een refurbished iPhone is een iPhone die opgeknapt is. Het toestel wordt meestal gecontroleerd, gereinigd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Zo is het weer een stuk beter en kun je voor een fractie van de prijs genieten van een toestel van topkwaliteit.

Bij ons vind je een ruim aanbod aan iPhones, van de iPhone 6s tot de nieuwste iPhone 12 Pro Max. Er is dus voor ieder wat wils. Kies je liever voor een kleiner toestel, dan is de iPhone SE een goede optie. Wil je juist een groot scherm? Dan is de iPhone 12 Pro Max misschien wat voor jou.

Bij ons vind je alleen toestellen van topmerken, zoals Apple, Samsung, Sony en LG.