Refurbished iPhone XR: boordevol voordelen voor een goede prijs

De Apple iPhone XR wordt door veel recensenten “de iPhone voor iedereen” genoemd. Vooral vanwege de lage prijs kiezen mensen voor deze Apple iPhone. Echter, door het een iPhone voor iedereen te noemen, lijkt het een budget toestel. Maar de Apple iPhone XR is meer dan dat. Het toestel is in maar liefst 6 kleuren te verkrijgen en is zeker in refurbished staat een toestel met een lage prijs.

Vergelijk Refurbished iPhone XR toestellenRefurbished iPhone XR shops

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, toestellen die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPhones als Android telefoons zoals de Samsung Galaxy S9 of S10.
  • Rebuy: verkoopt refurbished iPhones. Zoals de iPhone 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8, X en XS en natuurlijk de XR!
  • Bol.com: heeft aan groot aanbod van diverse refurbished telefoons en smartphoens. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy’s.
  • FixjeiPhone (Aanbieder van Refurbished Apple producten. Van iPhone 11 tot iPad)

Apple iPhone XR: goede specificaties voor een lage prijs

Ten opzichte van de duurdere iPhone XS en XS Max toestellen is de iPhone XR wat dikker. Echter, in een broekzak is dit nauwelijks merkbaar. Het comfort van de iPhone XR is vergelijkbaar met die van de iPhone X. Verder is de iPhone XR futureproof en beschikt het over fantastische camera’s. Er zijn echter bepaalde aspecten waarop bezuinigd is en wat het toestel goedkoper maakt dan zijn grotere broers. 

Het toestel is verder te verkrijgen met 128 gb aan opslag. Hierdoor heb je meer dan genoeg ruimte om al je favoriete foto’s, video’s en muziekbestanden op te slaan. Ook het feit dat de batterij van de iPhone XR lang mee gaat is een reden om voor het toestel te kiezen.

Display

De Apple iPhone XR beschikt over een 6,1 inch scherm. Op het toestel zit geen home button waardoor de complete oppervlakte van dit toestel gebruikt wordt voor het scherm. In dit scherm maakt Apple gebruik van LCD technologie. Hoewel dit geen OLED-technologie is zoals bij de iPhone XS en de iPhone XS Max, is het een prima scherm. En zit ook truetone op het scherm, waardoor de kleuren perfect worden weergegeven. 

Chipset

In de toestel maakt Apple gebruik van A12 bionic-chip. Dit betekent dat de Apple iPhone XR een snel toestel is waar veel apps tegelijkertijd op kunnen worden gedraaid. Ook het bewerken van bijvoorbeeld video is op dit toestel een fluitje van een cent. 

Camera

Je vindt in de toestel een goede 12-MP groothoekcamera waar diverse functies op zitten. Er zit optische beeldstabilisatie in en het opnemen van video doe je in 4K. Tevens kunnen er slomo video’s worden opgenomen. Ook beschikt het toestel over een truedepth-camera. Hierdoor kan je ook op dit toestel gebruik maken van Face ID.

Refurbished Apple iPhone XR

Je kunt de Apple iPhone XR als refurbished toestel kopen. Een refurbished toestel is vaak een toestel dat retour is gezonden door een klant. De toestellen zijn door de verkopers vaak helemaal nagekeken en soms opnieuw geassembleerd. Het voordeel van een refurbished toestel is dat de prijs een stuk lager is dan van een nieuw toestel. Met de lage prijs die de Apple iPhone XR al heeft kun je voor weinig geld een toestel krijgen. Bovendien krijg je garantie op de toestellen.

Pexels: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/iemand-persoon-hand-met-de-hand-3004943/