Refurbished iPhone SE 2: opvolger van een van de succesvolste toestellen

Onlangs bracht Apple de iPhone SE 2 (ook wel SE 2020) uit. Na het succes van de eerste iPhone SE besloot Apple een opvolger te introduceren. Het is een krachtig toestel geworden voor een aantrekkelijke prijs waardoor deze Apple telefoon voor iedereen betaalbaar is. Het toestel beschikt over een ontzettend goede camera en heeft een compact formaat. Vergelijk hier de beste refurbished iPhone SE 2 prijzen.

iPhone SE 2 - ook wel iPhone SE 2020

Vergelijk Refurbished iPhone SE 2 toestellen

Bekijk alle iPhone SE modellen | iPhone SE 2022 (SE3)Refurbished iPhone SE 2 shops

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, toestellen die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPhones als Android telefoons zoals de Samsung Galaxy S9 of S10.
  • Rebuy: verkoopt refurbished iPhones. Zoals de iPhone 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8, X en XS en natuurlijk de SE 2!
  • Bol.com: heeft aan groot aanbod van diverse refurbished telefoons en smartphoens. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy’s.
  • FixjeiPhone (Aanbieder van Refurbished Apple producten. Van iPhone 11 tot iPad)

Toestel van top kwaliteit

Naast de lage prijs heeft de Apple iPhone SE 2 nog veel meer te bieden. de Apple iPhone SE 2 beschikt over de nieuwste A13 processor. Dit betekent dat de iPhone SE 2 de snelste chipset van dit moment heeft. De iPhone SE 2 wordt als de opvolger van de iPhone 8 gezien. 

Verschillende kleuren

De Apple iPhone SE 2 is te verkrijgen in verschillende kleuren. Het is te verkrijgen in de kleur zwart, wit en rood. Het design van deze iPhone is het beste vergelijking met die van de Apple iPhone 11. Laat je echter niet misleiden door het uiterlijk, want qua binnenkant is het toestel wel degelijk anders.

Een prettig formaat display

De Apple iPhone SE 2 beschikt over een 4,7 inch display. Een groot voordeel aan het toestel is dat die waterdicht (IP67) is. Dit betekent dat het toestel 30 minuten een meter lang onder water zou kunnen blijven. Het scherm beschikt over 1334 x 750 pixels. 

Touch ID

De Apple iPhone SE 2 beschikt ook over Touch ID. Dit betekent niks meer dan een vingersensor. Door de vingersensor kun je je smartphone eenvoudig unlocken. 

Een krachtige camera

De Apple iPhone SE 2 beschikt over een aantal camera’s. Op de achterkant van het toestel bevindt zich een 12 megapixel camera. De camera aan de voorkant heeft 7 megapixels. Dit toestel beschikt niet over een wide angle camera, maar schiet desondanks prima foto’s. 

Een prima batterij

De iPhone SE 2 beschikt over een goede batterij. Hoewel de batterij niet zo lang meegaat als bijvoorbeeld de iPhone 11, gaat het toch ruim 10 uur mee bij intensief gebruik. Apple geeft zelf aan dat je er 13 uur video op kan kijken. 

Een zeer aantrekkelijke prijs

Hoewel het toestel over prima onderdelen beschikt, is de reden om voor een Apple iPhone SE 2 te kiezen voor veel mensen toch vooral de prijs. Het toestel is -zeker refurbished- voor een hele goede prijs te krijgen en daardoor voor veel mensen toegankelijk. Het design van de Apple iPhone SE2 is van goede kwaliteit en bovendien waterdicht. 

Refurbished iPhone SE 2 kopen

Maar waarom zou je voor refurbished kiezen? De reden waarom je voor refurbished zou moeten kiezen is de lage prijs. Refurbished houdt in dat een toestel bijvoorbeeld terug is gekomen uit een retourzending. Het toestel is compleet nagekeken door de verkopende partij en daardoor nagenoeg nieuw.