Refurbished iPhone SE 2022 kopen – iPhone SE 3

Op zoek naar een refurbished iPhone SE 2022? Ook wel de iPhone SE 3 genoemd. Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone SE 3 64GB tot 256 GB.

Refurbished / Tweedekans iPhone SE 2022 vergelijken

Bekijk alle iPhone SE modellen

Filter op:


Deze vergelijker toont diverse iPhone SE 2022 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone SE 2022?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone SE 2022, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone SE 2022 en de kwaliteit

Gereviseerde iPhone SE 2022 – van iPhone SE 3 64 GB tot 256 GB

Een gereviseerde iPhone SE 2022 kan je de functies van een duurdere iPhone bieden voor een fractie van de prijs. Al onze gereviseerde iPhones worden grondig getest en op kwaliteit gecontroleerd voor ze te koop worden aangeboden. Je kunt kiezen uit een reeks kleuren en opslagcapaciteiten, dus je vindt zeker de perfecte refurbished iPhone voor jouw behoeften.

We bieden een ruime keuze aan opgeknapte iPhones, van de iPhone SE 3 64 GB tot het 256 GB model. Al onze opgeknapte iPhones zijn ontgrendeld en kunnen met elke SIM kaart gebruikt worden. We bieden ook 12 maanden garantie op al onze gereviseerde iPhones, dus je kunt er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt.

We hopen dat je de perfecte opgeknapte iPhone vindt voor je behoeften.