Refurbished iPhone X: betrouwbaar toestel met top camera

De iPhone X werd tegelijkertijd geïntroduceerd met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Het voordeel van dit toestel is dat het geen home button heeft. Hierdoor heeft de iPhone X een groot schermoppervlak, wat het een aantrekkelijk toestel maakt. De iPhone X heeft een 5,8 inch scherm en is te verkrijgen in 64GB of 256 GB. Zeker wanneer je voor een refurbished iPhone X gaat is het toestel met garantie voor een goede prijs te krijgen. Vergelijk hier direct de refurbished iPhone X.

Refurbished iPhone X

Vergelijk Refurbished iPhone X toestellenRefurbished iPhone X shops

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, toestellen die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPhones als Android telefoons zoals de Samsung Galaxy S9 of S10.
  • Rebuy: verkoopt refurbished iPhones. Zoals de iPhone 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8, X en XS en natuurlijk de 11!
  • Bol.com: heeft aan groot aanbod van diverse refurbished telefoons en smartphoens. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy’s.
  • FixjeiPhone (Aanbieder van Refurbished Apple producten. Van iPhone 11 tot iPad)

Waarom de Apple iPhone X? 

Waarom moet je voor de iPhone X kiezen? Daar zijn diverse redenen voor te bedenken. De Apple iPhone X beschikt bijvoorbeeld over Face ID, een OLED-display en een goede camera. 

Face ID

Een functie voor het eerst op de Apple iPhone X werd geïntroduceerd is de Face ID functie. Hiermee kun je je iPhone eenvoudig unlocken met behulp van gezichtsherkenning. De selfie camera van de iPhone X beschikt over zogenaamde true depth technologie, waardoor Face ID mogelijk is.

Display

Ook beschikt de Apple iPhone X over een OLED-scherm. De tegelijkertijd uitgebrachte iPhone 8 en iPhone 8 plus beschikken nog over een LCD-scherm. Met dit vlaggenschip model van Apple wilde het bedrijf een andere weg inslaan en koos het voor de OLED- technologie. Oled technologie zorgt ervoor dat je scherm nog beter weergegeven wordt en het nog accurater is.

Animoji

De animoji is een leuke functie waarmee je op een grappige manier berichten elkaar kunt versturen. Met de animoji functie kun je smileys laten bewegen op basis van beweging van je gezicht. 

Camera kwaliteit

Ten opzichte van de voorgangers heeft de Apple iPhone X ook een veel betere kwaliteit. De iPhone X camera maakt gebruik van optische afbeelding stabilisatie wat hoor je een hoge kwaliteit foto’s schiet. 

Draadloos opladen

Een functie die Apple op de iPhone X heeft geïntroduceerd is draadloos opladen. Het is een handige functie waarmee je de telefoon op een draadloze oplader legt. Hierdoor is het gebruik van een bedrade oplader niet perse meer nodig. Wel gaat het draadloos opladen van een toestel ten koste van de snelheid waarmee een toestel wordt opgeladen. Dit gaat een stuk sneller met een bedrade oplader.

Refurbished Apple iPhone X

Maar waarom zou je juist van refurbished kiezen? Een refurbished toestel houdt in dat het toestel nagenoeg nieuw is. Vaak komt een refurbished toestel terug uit een retourzending. Het toestel is vervolgens zorgvuldig geïnspecteerd door de verkopende partij. Hierdoor wordt het risico weggenomen dat een toestel niet naar behoren functioneert. Bovendien wordt een refurbished toestel vaak met garantie aangeboden. De prijs van een dergelijk toestel ligt echter vaak een stuk lager.