Refurbished Apple iPhone X 256GB kopen

Op zoek naar een refurbished Apple iPhone X 256GB? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Apple iPhone X 256GB Refurbished tot iPhone X 256GB Used.

Refurbished / Tweedekans Apple iPhone X 256GB vergelijken


We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse Apple iPhone X 256GB producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Apple iPhone X 256GB?

Refurbished producten, zoals een refurbished Apple iPhone X 256GB, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Apple iPhone X 256GB en de kwaliteit

Refurbished Apple iPhone X 256GB – van Apple iPhone X 256GB Refurbished tot iPhone X 256GB Gebruikt

De Apple iPhone X is een populaire smartphone op de markt en Apple-fans zijn er dol op vanwege het ontwerp, de prestaties en de functies. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een iPhone X, kun je overwegen een refurbished model te kopen. Dit is wat je moet weten over refurbished iPhone X-modellen van Apple en andere retailers.

Als je een refurbished iPhone X van Apple koopt, krijg je een telefoon die door een klant is teruggestuurd en vervolgens door Apple is opgeknapt. Dit betekent dat de telefoon door Apple is geïnspecteerd, schoongemaakt en getest en in nieuwstaat verkeert. Apple geeft een jaar garantie op alle refurbished iPhone X-modellen.

Zorg ervoor dat je de details controleert voordat je een refurbished iPhone X bij een andere verkoper koopt.

Als je op zoek bent naar een goede deal voor een iPhone X, is het kopen van een refurbished model een prima optie. Zorg er wel voor dat je de garantie en reviews controleert voordat je tot aankoop overgaat.