Refurbished Apple iPhone X 64GB kopen

Op zoek naar een refurbished Apple iPhone X 64GB? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Apple iPhone X 64GB Refurbished tot iPhone X 256GB Used.

Refurbished / Tweedekans Apple iPhone X 64GB vergelijken


We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse Apple iPhone X 64GB producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Apple iPhone X 64GB?

Refurbished producten, zoals een refurbished Apple iPhone X 64GB, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Apple iPhone X 64GB en de kwaliteit

Refurbished Apple iPhone X 64GB – van Apple iPhone X 64GB Refurbished tot iPhone X 256GB Gebruikt

De Apple iPhone X is een van de populairste smartphones op de markt en is er in veel verschillende uitvoeringen. Je kunt een nieuwe iPhone X kopen, maar je kunt ook kiezen voor een refurbished iPhone X. In dit blogbericht gaan we dieper in op de verschillende versies van de iPhone X die refurbished verkrijgbaar zijn.

De Apple iPhone X is verkrijgbaar in verschillende versies: de iPhone X 64GB, de iPhone X 256GBDe 64GB-versie is het populairst, omdat hij een goede mix biedt van opslag en prijs. De 256GB-versie is duur, maar biedt meer opslagruimte voor wie dat nodig heeft.

Wanneer het gaat om refurbished iPhones, kun je ze vinden in twee verschillende kwaliteiten: Grade A en Grade B. Grade A iPhones zijn in nieuwstaat, terwijl Grade B iPhones enkele cosmetische onvolkomenheden kunnen hebben. Beide kwaliteiten worden geleverd met garantie, zodat je met vertrouwen kunt kopen.

Als je op zoek bent naar een goede deal voor een refurbished iPhone X, dan is 64GB een goede plek om te beginnen. Je kunt Grade A- en Grade B-versies van deze telefoon vinden voor een fractie van de prijs van een nieuwe.