Refurbished iPhone met abonnement kopen

Let op geld lenen kost geld

Op zoek naar een refurbished iPhone, maar wil je deze liever met een abonnement combineren? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres.

Wij hebben een overzicht gemaakt met aanbieders van refurbished iPhones met een abonnement erbij.

Let op! Geld lenen kost geld

We bieden ook een overzicht van losse refurbished iPhones.

Aanbieders van refurbished iPhones met abonnement

Over een iPhone met telefoonabonnement

Op zoek naar een tweedehands of refurbished telefoon met abonnement? We hebben voor je gemak alle beste leveranciers van opgeknapte iPhones op deze pagina samengebracht. In de bovenstaande lijst tref je aanbieders van refurbished iPhones met abonnement.

Over de iPhone

Refurbished iPhone

iPhone gebruikers zijn vol lof over de krachtige interface en de gebruiksvriendelijke functies van hun smartphones. De batterij gaat redelijk lang mee, wat hem perfect maakt als je altijd in gesprek bent of je telefoon overal mee naartoe moet nemen waar het leven je brengt! Bovendien biedt Apple een app store vol duizenden apps van hoge kwaliteit, die elke gamer tevreden zal houden zonder al te veel afleiding bij het op topsnelheid spelen van spellen als Temple Run 2.

Er is veel veranderd sinds 2008, toen de iPhone voor het eerst op de markt kwam, maar één ding blijft constant – dit toestel maakt ons leven niet alleen gemakkelijker; het brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we ons leven leiden

Over de prijs van een iPhone hoef je je geen zorgen meer te maken, want refurbished iPhones zijn tegen sterk gereduceerd tarief verkrijgbaar. Dit betekent dat ze gebruikt zijn, maar daarna nagekeken door technische experts die ervoor zorgen dat alles weer goed werkt. Let altijd wel goed op de reviews van de aanbieder om te zien of de kwaliteit goed genoeg is.

Een groot voordeel van Apple producten is dat ze vaak lang meegaan. Ze gaan gemiddeld veel langer mee dan andere toestellen.

Refurbished iPhone XR

Een jaar na de introductie van de iPhone X bracht Apple de iPhone XR uit. De iPhone XR heeft een iets kleiner scherm dan de iPhone X, een bredere bezel en de iPhone XR is zwaarder dan de iPhone X. Het grote voordeel is de prijs. De iPhone XR is het goedkopere broertje van de iPhone X en daardoor erg aantrekkelijk als refurbished toestel.

Refurbished iPhone 11

Na het succes van de iPhone X heeft Apple de iPhone 11 uitgebracht. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van de iPhone X. Zo heeft de iPhone 11 een nieuwe A13 chipset, waardoor het toestel sneller en zuiniger is dan de iPhone 10 Een andere verbetering zit in het scherm. De iPhone 11 heeft een LCD “Liquid Retina”-scherm, terwijl de iPhone X nog een OLED-scherm had. Een upgrade naar de iPhone 11 kan erg interessant zijn (zeker als je kiest voor refurbished).

Er zijn betere alternatieven dan abonnementen zoals los kopen. We bieden ook een overzicht van losse refurbished iPhones.