Refurbished iPhone XS: top toestel van Apple voor een lage prijs

De iPhone XS is het topmodel van Apple. Dit top toestel is te verkrijgen in maar liefst twee verschillende schermformaten. Het is te verkrijgen in een 5,8 inch scherm of een 6,5 inch scherm. De prijs van de twee formaten verschillen natuurlijk. Echter, beide toestellen hebben verder qua specificaties vergelijkbare prestaties. De Apple iPhone XS is verkrijgbaar tot maar liefst 512 GB opslagruimte. Een nieuwer model is de iPhone 11. Vergelijk de refurbished iPhone 11 toestellen direct hier:

Refurbished iPhone XS

Vergelijk Refurbished iPhone XS toestellen

Opslag: iPhone XS met 64GB | 256GB | 512GB

Bekijk ook: andere iPhonesRefurbished iPhone XS shops

  • Coolblue.nl biedt Tweedekansjes, toestellen die teruggestuurd zijn en in prima staat zijn, maar een stukje goedkoper zijn dan nieuwe producten. Soms zijn ze zelfs in complete nieuwstaat. Zowel iPhones als Android telefoons zoals de Samsung Galaxy S9 of S10.
  • Rebuy: verkoopt refurbished iPhones. Zoals de iPhone 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8, X en XS en natuurlijk de 11!
  • Bol.com: heeft aan groot aanbod van diverse refurbished telefoons en smartphoens. Van refurbished iPhones tot Samsung Galaxy’s.
  • FixjeiPhone (Aanbieder van Refurbished Apple producten. Van iPhone 11 tot iPad)

Waarom een Apple iPhone XS?

De iPhone XS beschikt over een “Super Retina” OLED-scherm. Ter vergelijking, de iPhone XR beschikt over een lcd-scherm. Het OLED-scherm van de iPhone XS toestellen is een stuk helderder en laat een stuk beter de kleuren zien. Het scherm is haast niet te overtreffen vanwege de helderheid. Het bekijken van foto’s en video’s is ontzettend mooi op de iPhone XS toestellen.

Dunnere randen dan de Apple iPhone XR

De Apple iPhone XR beschikt over dikke randen van de iPhone XS. Daardoor wordt de oppervlakte van het toestel volledig benut. Anno 2020 willen mensen steeds vaker een optimale vulling van het toestel oppervlak. Wie speelt Apple op in door de iPhone XS ongeveer het hele scherm over het toestel oppervlak te plaatsen.

Twee strakke kleuren

De Apple iPhone XS is te verkrijgen in zilver en goud. Het zijn twee nette kleuren die een luxe uitstraling geven aan het toestel. Bij de kleuren laten zien dat de telefoon tot het hogere prijssegment behoort.

Een licht toestel in vergelijking met de iPhone XR

De iPhone XS is lichter dan de iPhone XR. De iPhone XR weegt 194 gram, terwijl de iPhone XS 177 gram weegt. Echter, de iPhone XS Max weegt wel 208 gram. Dit is dus zwaarder dan het ‘broertje’: de iPhone XR. Desalniettemin is het gewicht voor veel mensen geen factor waaraan men zich kan storen.

Dubbele camera

De iPhone XS beschikt over een dubbele camera. Hierdoor schiet je met de toestellen foto’s en video’s van torenhoge kwaliteit. Tevens beschikt de iPhone XS over digitale zoom. Hierdoor kan er nog beter worden ingevuld bij het maken van bijvoorbeeld portretfoto’s.

Waterbestendig toestel

De Apple iPhone XS is net zoals de iPhone X en de iPhone XR waterbestendig. Echter, ten opzichte van de iPhone XR en de iPhone X is het nóg waterbestendiger. De iPhone XS beschikt over zogenaamde IP68 technologie, wat betekent dat het toestel tot maar liefst 2 meter onder water kan (voor zo’n 30 minuten).

Waarom kiezen voor een refurbished Apple iPhone XS?

Maar waarom zou je juist voor een refurbished Apple iPhone XS kiezen? De belangrijkste reden om te kiezen voor refurbished toestel is de lage prijs. De kwaliteit van het toestel is nagenoeg gelijk aan een nieuw toestel alleen je betaalt een stuk minder. Refurbished houdt in dat het toestel compleet is nagekeken door de verkopende partij. Het toestel kan gebruikt zijn maar dat hoeft niet. Wil jij dus een top toestel voor een lage prijs? Koop dan refurbished.