Refurbished iPhone XS 512 GB kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone XS 512 GB? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone XS Spacegrijs tot XS Max Goud.

Refurbished / Tweedekans iPhone XS 512 GB vergelijken

Bekijk alle iPhone XS toestellen.Deze vergelijker toont diverse iPhone XS 512 GB producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone XS 512 GB?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone XS 512 GB, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone XS 512 GB en de kwaliteit

Gereviseerde iPhone XS 512 GB – van iPhone XS Spacegrijs tot XS Max Goud

De Refurbished iPhone XS 512 GB Zilver is een smartphone die in 2018 werd uitgebracht. Het toestel heeft een 4,7 inch Retina HD beeldscherm en wordt aangedreven door Apple’s A12 Bionic chipset. Het toestel heeft 64/256/512 GB interne opslagruimte en heeft een 12 MP camera aan de achterkant. Het toestel is uitgebracht in de kleuren Spacegrijs, Zilver, en Goud.

De iPhone XS is een geweldig toestel en is verkrijgbaar voor een fractie van de prijs van een nieuw toestel. Het toestel wordt ondersteund door Apple’s garantie en komt in aanmerking voor AppleCare. Het toestel is ook ontgrendeld en kan bij elke telefoonmaatschappij gebruikt worden.

De iPhone XS is een prima keuze voor iedereen die een hoogwaardige en krachtige smartphone zoekt. Het toestel is verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten en heeft een geweldige camera. Het toestel is ook ontgrendeld en kan gebruikt worden met elke carrier.