Refurbished iPhone XS 64 GB kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone XS 64 GB? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone XS Spacegrijs tot XS Max Goud.

Refurbished / Tweedekans iPhone XS 64 GB vergelijken

Bekijk alle iPhone XS toestellen.Deze vergelijker toont diverse iPhone XS 64 GB producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone XS 64 GB?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone XS 64 GB, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone XS 64 GB en de kwaliteit

Gereviseerde iPhone XS 64 GB – van iPhone XS Spacegrijs tot XS Max Goud

De iPhone XS is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit de iPhone XS Spacegrijs, XS Goud, XS Zilver en XS Roségoud. De iPhone XS Max is verkrijgbaar in Spacegrijs, Goud en Zilver. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, kijk dan eerst naar de selectie voordat je je aankoop doet.

Als je een refurbished iPhone overweegt, is het belangrijk de garantie en recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aankoop overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het is de moeite waard om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

Met een beetje onderzoek kun je een goede koop vinden voor een iPhone van hoge kwaliteit, die je nog vele jaren van dienst zal zijn.