Refurbished iPhone 6S kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 6S? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 6S 16GB tot 6S Plus 128GB.

Refurbished / Tweedekans iPhone 6S vergelijkenDeze vergelijker toont diverse iPhone 6S producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Over de Refurbished iPhone 6S

Als je op zoek bent naar een gerenoveerde iPhone 6S, moet je mogelijk meer betalen voor het product. Het is belangrijk om een ​​basiskennis van de refurbished markt te hebben voordat je een refurbished toestel aanschaft. Dit artikel geeft enkele van de beste tips voor het vinden van de beste refurbished iPhone 6S.

Een refurbished iPhone 6S evalueren

De refurbished markt is iets gecompliceerder dan een traditioneel gloednieuw apparaat. Hieronder volgt een samenvatting van de vier belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een refurbished iPhone 6S.

Kwaliteit

Bij de aanschaf van een refurbished iPhone 6S is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de refurbished markt. Kwaliteit is een van de belangrijkste factoren bij het kopen van een refurbished product, dus zoek altijd naar goede kwaliteit.

Kwaliteit van het apparaat is essentieel. Er zijn veel verschillende refurbishers en je wilt er zeker van zijn dat het apparaat werkt zoals het hoort. Zoek ook naar een bedrijf dat een goede reputatie heeft. En dat betrouwbaar is. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone 6S betrouwbaar en veilig kan zijn.

De volgende punten helpen je de kwaliteit te beoordelen bij het kopen van een gerenoveerde iPhone 6S:

 • Check de refurbished aanbieder na. Controleer op reviews.
 • Het apparaat moet in goede fysieke staat zijn. Kijk na of dit terug te vinden is op foto’s of de beschrijving.
 • Controleer of de gerenoveerde iPhone 6S een geldige garantie heeft. Controleer de garantie en de garantiekaart om er zeker van te zijn dat de garantie geldig is.
 • Controleer of de gerenoveerde iPhone 6S een goede camera heeft. Controleer de specificaties van de iPhone 6S-camera om er zeker van te zijn dat deze van goede kwaliteit is.
 • Controleer of er een goede batterij in de gerenoveerde iPhone 6S zit. Controleer de kwaliteit en het type batterij in het apparaat en zorg ervoor dat de batterij goed werkt.

Ontwerp

Het uiterlijk van het apparaat is essentieel. Let bij de aanschaf van een refurbished iPhone 6S goed op het ontwerp, het gebruikte materiaal en de kleur van het apparaat. Je wilt een comfortabel product kopen dat efficiënt werkt.

De volgende punten helpen je bij het evalueren van het ontwerp van een gerenoveerde iPhone 6S:

 • Ziet het apparaat er goed uit en voelt het goed aan? Voelt het goed om vast te houden? Is het goed gemaakt en ziet het er stijlvol uit?
 • Komt de kleur overeen met de originele iPhone 6S? Dit is belangrijk omdat veel opknappers de kleur van de iPhone 6S veranderen.
 • Heeft het apparaat een goed scherm? Kijk naar de helderheid van het scherm. Is het scherm gebarsten of beschadigd?

Prijs

Bij de aanschaf van een refurbished iPhone 6S is het belangrijk om de prijs te evalueren. Het is belangrijk om een ​​iPhone 6S van goede kwaliteit te kopen tegen een redelijke prijs, dus zoek naar de beste deal.

De volgende punten helpen je bij het beoordelen van de prijs van een gerenoveerde iPhone 6S:

 • Hoeveel je betaalt voor de opgeknapte iPhone 6S hangt af van hoeveel je betaalt voor de originele iPhone 6S.
 • De iPhone 6S  is meestal goedkoper dan een gloednieuw apparaat.
 • Zoek altijd naar de beste deal, want de prijs van het opgeknapte apparaat kan afwijken van de oorspronkelijke prijs

Wat is een refurbished iPhone 6S?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 6S, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.