Refurbished Apple Watch 3 kopen

Op zoek naar een refurbished Apple Watch 3? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 38 mm wit tot 42 mm spacegrijs.

Refurbished / Tweedekans Apple Watch 3 vergelijken

Alle Apple Watches

We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse Apple Watch 3 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Apple Watch 3?

Refurbished producten, zoals een refurbished Apple Watch 3, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Apple Watch 3 en de kwaliteit

Refurbished Apple Watch 3

De Apple Watch 3 is het perfecte toestel voor wie een smartwatch zoekt die boordevol functies zit. De Watch 3 verscheen in september van 2017 en was de eerste Apple Watch met cellulaire connectiviteit. Dit betekende dat je je horloge nu ook kon gebruiken als je je iPhone niet bij je had. Behalve cellulaire connectiviteit heeft de Watch 3 ook GPS en een barometrische hoogtemeter. Hij is ook waterbestendig tot 50 meter.

Als je op zoek bent naar een goede prijs voor een opgeknapte Apple Watch 3, ben je hier op de juiste plaats. Onze productvergelijker helpt je het perfecte horloge voor jouw behoeften te vinden. Van het 38 mm witte model tot het 42 mm spacegrijze model, we hebben je gedekt.

Let op de garantie en de recensies voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. Ook de kwaliteit varieert, dus bekijk de online reviews voor je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished Apple Watch 3 vindt voor je behoeften.