Refurbished Apple Watch 4 kopen

Op zoek naar een refurbished Apple Watch 4? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 40mm Roze tot 44mm Spacegrijs.

Refurbished / Tweedekans Apple Watch 4 vergelijken

Bekijk alle Apple Watch toestellenDeze vergelijker toont diverse Apple Watch 4 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Apple Watch 4?

Refurbished producten, zoals een refurbished Apple Watch 4, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Apple Watch 4 en de kwaliteit

Gerenoveerde Apple Watch 4 – van 40mm Roze tot 44mm Space Grey

De Apple Watch 4 is de nieuwste generatie van Apple’s populaire smartwatch. Hij kwam voor het eerst uit in september 2018 en heeft een groter scherm, snellere processor en verbeterde hartslagsensor. Als je op zoek bent naar een mooie aanbieding voor een opgeknapte Apple Watch 4, ben je hier aan het juiste adres.

Onze productvergelijker helpt je het perfecte horloge voor jouw behoeften te vinden. Van het 40mm roze model tot de 44mm spacegrijze, we hebben je gedekt.

Let op de garantie en de recensies voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees goed de kleine lettertjes. Ook de kwaliteit varieert, dus bekijk de online reviews voor je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished Apple Watch 4 vindt voor je behoeften.