Refurbished Seagate kopen

Op zoek naar een refurbished Seagate? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Seagate SSD tot Seagate Externe Harde Schijf.

Refurbished / Tweedekans Seagate vergelijken
Deze vergelijker toont diverse Seagate producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Seagate?

Refurbished producten, zoals een refurbished Seagate, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Seagate en de kwaliteit

Refurbished Seagate – van Seagate SSD tot Seagate externe harde schijf

Ben je op zoek naar een betrouwbare en kosteneffectieve externe opslagoplossing? Overweeg dan de refurbished schijfopties van Seagate. Seagate biedt veel opties als het gaat om refurbished harde schijven. Kies uit Seagate’s refurbished solid-state drives (SSD’s) tot een betrouwbare en betaalbare refurbished externe harde schijf, Seagate heeft een optie die past bij jouw behoeften en budget.

Seagate’s solid-state drives zijn betrouwbaar en snel. Met een SSD kun je gegevens sneller overzetten en je bestanden sneller openen. Deze schijven zijn ook duurzamer, omdat er geen bewegende onderdelen zijn en er minder warmteontwikkeling is, waardoor de levensduur van de schijf wordt verlengd.

Als je meer opslagruimte nodig hebt, probeer dan eens een externe harde schijf van Seagate. Externe harde schijven zijn geweldig voor het maken van back-ups van je gegevens en het overzetten van bestanden naar meerdere computers. De externe harde schijven van Seagate zijn robuust, licht en worden geleverd met vooraf geïnstalleerde software om het installatieproces eenvoudig te maken.

Voordat je tot aanschaf overgaat, controleer dan eerst de garantie en beoordelingen van Seagate. Seagate staat achter zijn producten en biedt beperkte garanties voor zijn refurbished items, dus lees de details voordat je koopt.