Refurbished Videokaart kopen

Op zoek naar een refurbished Videokaart? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Geforce RTX tot AMD Radeon.

Refurbished / Tweedekans Videokaart vergelijkenDeze vergelijker toont diverse Videokaart producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Videokaart?

Refurbished producten, zoals een refurbished Videokaart, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

De meest populaire videokaarten op onze site (2022)

1. Tweedekans PNY GeForce RTX 3060 Ti 8GB LHR

De PNY GeForce RTX 3060 Ti 8GB LHR is een videokaart voor full hd gaming op een hoog aantal frames per seconde. De basiskloksnelheid van de videokaart ligt op 1.410 MHz, maar deze overklok je tot maximaal 1.665 MHz voor dat extra steuntje in de rug. In combinatie met 4.864 CUDA rekenkernen speel je games zoals Call of Duty Vanguard vloeiend in full hd resolutie. Deze PNY videokaart is onderdeel van de nieuwe NVIDIA Ampere reeks, waardoor deze kaart is uitgerust met de tweede generatie Ray Tracing. Hiermee ervaar je levensechte lichteffecten tijdens het gamen, bijvoorbeeld de reflectie van je personage in het water of het doorsijpelende licht in een raam. Wordt het tijdens een potje te heet onder de voeten? Geen zorgen, door de 2 ventilatoren op de videokaart blijft alles goed gekoeld. De kaart is uitgerust met een low hash rate, waardoor deze niet geschikt is voor crypto mining.

Bekijk de Tweedekans PNY GeForce RTX 3060 Ti 8GB LHR

2. Tweedekans EVGA GeForce RTX 2060 SC OVERCLOCKED

De EVGA GeForce RTX 2060 SC grafische kaart biedt realisme, snelheid en stroom efficiëntie. Met de RTX 2060 videokaart heb je de beste grafische prestaties van de volgende generatie, goede koeling en geavanceerde overklok functies met de nieuwe EVGA Precision X1 software. Nieuwe NVIDIA Turing GPU architectuur zorgt voor realtime ray tracing en programmeerbare shading. Een nieuwe manier om games te ervaren. De videokaart heeft 6GB geheugen en neemt gameplay tot 8K op.

Bekijk de Tweedekans EVGA GeForce RTX 2060 SC OVERCLOCKED

Over refurbished Videokaart en de kwaliteit

Refurbished producten kunnen een geweldige manier zijn om geld te besparen, maar het is belangrijk je onderzoek te doen om er zeker van te zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Vergelijk prijzen en lees reviews alvorens je aankoop te doen.

Grafische kaart

Bij het kiezen van een videokaart zijn er heel wat factoren om rekening mee te houden. Maar een van de belangrijkste dingen om over na te denken is of je een nieuwe of gereviseerde kaart wilt. Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen voor videokaarten, dan is bladeren in de refurbished selectie een prima plek om te beginnen. Je kunt verbluffende aanbiedingen vinden voor kaarten van alle topmerken, waaronder Geforce RTX en AMD Radeon. En met de productvergelijker is het eenvoudig om de perfecte kaart voor je behoeften te vinden. Je kunt eenvoudig bladeren op kenmerken, prijs, en meer. Dus of je nu een krachtige kaart zoekt voor gaming of een budgetvriendelijke optie voor algemeen gebruik, je vindt zeker wat je zoekt in deze refurbished selectie.

Let er altijd op dat je de reviews van een aanbieder checkt. De kwaliteit van refurbished kan per aanbieder nog wel eens verschillen.

Wat is een grafische kaart?

Een videokaart is een belangrijk onderdeel van een computer dat helpt bij het maken van beelden op een scherm. Ook wel grafische kaart genoemd, is ze meestal verantwoordelijk voor het genereren van de beelden voor spelletjes en andere soorten software. Een videokaart bevat gewoonlijk zijn eigen processor en geheugen, en kan ook zijn eigen koelsysteem hebben. Veel nieuwere computers hebben ingebouwde grafische mogelijkheden, maar speciale videokaarten kunnen betere prestaties bieden. Voor gamers en andere krachtige gebruikers kan upgraden naar een speciale grafische kaart een lonende investering zijn.

Een losse videokaart is een uitbreidingskaart die een uitvoer van beelden naar een beeldscherm genereert. In veel moderne computers is een videokaart in het moederbord geïntegreerd. Sommige computers hebben een uitbreidingskaart nodig om goed te kunnen functioneren. Het belangrijkste verschil tussen een videokaart en een geïntegreerde optie is dat een losse videokaart meestal kan worden opgewaardeerd. Terwijl een geïntegreerde optie dat niet kan.

Videokaarten zijn belangrijk voor gamers en grafische ontwerpers, die de best mogelijke visuele kwaliteit eisen. Als je je niet bezighoudt met visuals, dan hoef je je geen zorgen te maken over het upgraden van je videokaart. Ben je echter van plan om te gamen of video’s te bewerken? Dan moet je ervoor zorgen dat je computer uitgerust is met een krachtige videokaart. Niet alle computers en laptops bieden helaas de mogelijkheid om een nieuwe videokaart erin te zetten.