Refurbished NAS kopen

Op zoek naar een refurbished NAS? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van NAS met meerdere TeraBytes (TB) tot Western Digital of Seagate.

Refurbished / Tweedekans NAS vergelijken


We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse NAS producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished NAS?

Refurbished producten, zoals een refurbished NAS, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished NAS en de kwaliteit

Refurbished NAS – van NAS met meerdere TeraBytes (TB) tot Western Digital of Seagate

Als je op zoek bent naar vervangende opslag voor een groot project, kan een refurbished NAS een geweldige oplossing voor je zijn. Je kunt geweldige aanbiedingen vinden voor NAS-servers van topmerken die professioneel zijn gereviseerd.

Wanneer het gaat om refurbished NAS-servers, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt voor je budget. Controleer de beoordelingen van andere gebruikers en het specifieke type NAS dat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een NAS met meerdere TeraBytes (TB), of een kleinere opslag met onderdelen van Western Digital of Seagate, er is een geschikte NAS-server voor jou.

Het gebruik van een refurbished NAS heeft een paar nadelen, waarvan de belangrijkste is dat je regelmatig een back-up moet maken van de gegevens. Je moet ervoor zorgen dat je regelmatig een back-up maakt van al je gegevens en bestanden, want hardwarestoringen kunnen voorkomen bij elke NAS-server.

Maar als je daar rekening mee houdt en een beetje onderzoek doet, kun je een betrouwbare opslagoplossing krijgen voor een geweldige prijs.