Refurbished iPad Mini 5 kopen

Op zoek naar een refurbished iPad Mini 5? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 64GB Wifi tot 256GB met 4G.

Refurbished / Tweedekans iPad Mini 5 vergelijken

Bekijk alle iPad Mini’s | Alle iPads


Deze vergelijker toont diverse iPad Mini 5 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPad Mini 5?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPad Mini 5, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPad Mini 5 en de kwaliteit

Gereviseerde iPad Mini 5 – van 64 GB Wifi tot 256 GB met 4G

De iPad Mini 5 is de nieuwste generatie van Apple’s populaire kleine tablet. Hij verscheen in 2019 en heeft een 7,9 inch Retina scherm, een A12 Bionic processor, en ondersteuning voor Apple Pencil. De iPad Mini 5 is verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB, 128 GB en 256 GB. Hij is ook verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Space Gray en Zilver.

De iPad Mini 5 is een goede keuze voor wie een kleine en lichte tablet wil die toch krachtig genoeg is om al zijn behoeften aan te kunnen. Het is een geweldig apparaat voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Als je op zoek bent naar een goede prijs voor een opgeknapte iPad Mini 5, dan ben je hier op de juiste plaats. Onze productvergelijker helpt je het perfecte apparaat voor je behoeften te vinden.